WhoWatWr

Members
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by WhoWatWr

  1. I'm on the NA, and it works for me.
  2. According to the WOWS twitch stream, the training room that could be enabled through your config file was broken last WOWS patch. Glad to hear Aslain has a fix.
  3. This has happened to me on and off since I have been using Aslain's pack. I have been using the mod for a long time. Some updates you can buy a slot and sometimes it's not there to buy one.
  4. Not if there is a sale on slots and you missed the email, but see it on your game screen.
  5. Hey Aslain you fix this last pack ty. You weren't unable to untick Mods sharing hud lib. Now you can. All is good at least for me with the cyclone.
  6. The upside down thing I fixed by unticking Zeiss until mod author fixes it. The load fail I have no clue.
  7. This is what we are exactly talking about here... http://aslain.com/index.php?/topic/7036-bug-with-battle-gui-cusomization-file/
  8. I have the same thing happen. When installing and in the game.
  9. I'm having some problems as well. I can't download no manga and Scryptar skins. I think my problem has to do with this link and maybe so does your problem. http://aslain.com/index.php?/topic/6951-mod-installer-not-installing-large-mods/
  10. Yes, I use hakabase.
  11. I'm not able to click it in my game. I am able to click the mini map gear, but not the player panel one.
  12. @Reikameister Thx
  13. WoWs Region Changer. Unticking that fixed my DNS problems. I first uninstalled Aslain's. Then reinstalled and went down the list until I found one I thought would mess with IP's and DNS's. I never used it. I think you can play in different regions with it.
  14. How about region changer? That's what fixed it for me.
  15. I have w10 pro and run 1920x1200 and do not have this problem. I always check "Enable Sound/Image Preview by Default" .
  16. For me it was one of the wot tweak settings. I currently have enabled disable exhaus smoke disable wreckage smoke disable tree motion effects disable clouds So it was one of the other ones doing it.
  17. I had the exact same problem. Do you have any WOT tweaks enabled? I don't know which ones did it but the ones i have enabled now are.. disable exhaus smoke disable wreckage smoke disable tree motion effects disable clouds I don't have that problem with those enabled.