Jump to content

DADDO

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DADDO

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Server
    NA
  1. DADDO

    Error When downloading the mods

    Same issue. I actually had this happen the previous version for 7.1, but it occurred with several files. With this version of the mods, it only occurred this one time.
  2. I'm getting an error message at the tail end of the process when downloading the mods. sorry I couldn't drag the print screen, but he error message is: Setup Unable to execute file: C:\Games\World_of_Warships\res_mods\gui\Alt_minimap.bat CreateProcess failed; code 5. Access is denied. _Aslain_logs.zip hope you can help
  3. I'm still having the same issue -- when trying to load the Star Wars sounds. this is as of "Aslains_WoWs_Modpack_Installer_v.7.0.2_07"
  4. I'm assuming you are referring to this? You are looking for this? Aslains_WoWs_Logs.zip
  5. Starting with a few patches ago, the Star Wars voices disappeared. They do not show as an option in the audio settings. I've attached a screenshot of the audio settings, as well as a screenshot of the directory within ResMods showing the Star Wars sound files (excel document). This is not a high priority, which is why I've waited until now. I'm not sure why my audio settings looks different than what your screenshot looks like within the installer. Hope you can help. Star Wars Directory.xlsx
  6. just to close this out -- I've just upgraded from windows 8.1 to 10. This seems to have resolved the issue, since the mod now is working properly.
  7. Maybe. Any idea what I need to do to allow it to come through??
  8. I've attached what my directory looks like -- I seem to be missing a couple of the directories you show.
  9. unfortunately, it already is showing true. However, should the stickyaltview show false? mine shows true.
  10. May I ask where exactly the files for this particular mod should be located? Maybe they aren't being copied there for some reason. I also tried the shark mod, and it isn't working either. maybe I can load them there manually?
  11. oops, never mind, I found the file (attached). I also included the preferences.xml file. paths.xml preferences.xml
  12. Sorry, but I don't know where this is. Can you tell me where it is located?
  13. Just as a follow-up -- I have even deleted the entire WOW game folder, and went thru a full reinstall, and it still isn't working. My guess is that there may be another mod that is interfering with this one.
  14. thanks. I have removed everything previously that says Aslains. I'll try that again, with the res_mods as well.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.