Jump to content

HockeyPhool

Members
  • Content count

    98
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2
  • Country

    United States

HockeyPhool last won the day on September 14 2015

HockeyPhool had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About HockeyPhool

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Server
    NA
  • Location
    Colorado, USA
  • Interests
    ice hockey, cycling
  1. No config file for Battle Assistant

    I change it *FROM* middle mouse *TO* 'B" :-)
  2. No config file for Battle Assistant

    I like to change the activation key from MOUSE2 to KEY_B, for one thing. There are several other options (such as always following the projectile, the key to activate projectile following), but I haven't found good documentation for all that they do.
  3. No config file for Battle Assistant

    Good call, @Quaksen! I just start WoT, quit, and now the config file is present.
  4. No config file for Battle Assistant

    Thanks, bubs. I'll give that a try this evening. However, I don't agree that it's "easy", because it means I have to remember to edit the configuration in-game every time I update my modpack. With a configuration file on-disk I can have a template with my desired configuration and then use WinMerge to apply my changes to the mod config. I'm already doing that as part of installing the modpack.
  5. For some reason, the installation of the "Battle Assistant" mod does not always leave a configuration file. At one point in the past two days I found the configuration file here: c:\Games\World_of_Tanks\mods\configs\battle_assistant\mod_battle_assistant.txt However, I just installed 1.0.0_06 and there is no configuration file for this mod. I went back and reinstalled 1.0.0_03 and 1.0.0_05 to see if either of those versions left behind the config file, but neither of them did. I can't explain why there *was* a file the other day, and I don't understand the new mod packaging enough to investigate further. I can see in the installer log that the mod *was* installed, and I confirmed that the mod works with the default activation button (MOUSE2). I realize this may not be an issue with Aslain's installer but with the original mod. I cannot find any way to contact the mod authors on the Armor Inspector website or I would raise the issue with them as well. Aslains_WoT_Logs.zip
  6. Thanks for reminding me that I have Malwarebytes running. I just added 'res_mods/configs' as an exclusion and will see if that resolves the issue over the next few modpack installs.
  7. I cannot install WoT modpack v9.19.1_09. After selecting options and beginning the installation, the installer attempts to extract the binaries 'sed.exe' and 'patch.exe' in the Aslain's XVM configuration folder. It keeps throwing the errors found in the attached screenshots. It's complaining that it cannot rename a file in the destination directory and that the file already exists. I have tried the following without success: Clicking "Ignore". The installation finishes, but not all of the modpack is correctly installed (no carousel configs, tank icons are reversed for enemy team, no hitlog or damagelog, etc). Deleting the existing file, then clicking "Retry". The installer extracts the file but immediately re-throws the same error. Clicking "Abort". The installer rolls back its changes and exits. I'm attaching logs, and am going to install the previous version of the modpack to see if it will still work. I had to attach logs manually because the Archiver app failed because it couldn't reinstall 7za.exe UPDATE: I restarted my computer and was able to install v9.19.1_09 successfully. That's not a pleasant workaround, though> HockeyPhool _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Extractor.log python.log
  8. GAME: The Witness

    Thank you very much!
  9. GAME: The Witness

    Hey there Capt Black! I'd love to have your steam code for The Witness! HockeyPhool
  10. No Heads up display at load up screen or in battle

    The one time it happened it started at battle loading - no pre-battle summary although I could hear the countdown timer.
  11. No Heads up display at load up screen or in battle

    Several battles in, no problems.
  12. No Heads up display at load up screen or in battle

    I'll do that if it happens again. I have been using that crosshair since 9.17.00 (since J1Mb0's isn't updated). I also reinstalled without "Spotted Vehicle Direction on Aim Circle" and played one match. That match was fine, FWIW
  13. No Heads up display at load up screen or in battle

    I am also having this problem. I am attaching logs from installing 9.17.0.1 #03. As far as I can recall, the only difference between my previous install and this one is that I selected "Spotted Vehicle Direction on Aim Circle" mod. During my match, that mod was functioning. I am going to try reinstalling without that mod to see if the game works correctly. _Aslain_logs.zip python.log
  14. I've also noticed that it takes a very long time to launch the installer. I just disabled Defender before installing the latest modpack, and the installer launched right away and zipped through its screens very quickly. Thanks!
  15. Create Process Failed 9.15.1.1.12

    I just encountered the same issue. I checked the 'C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.9.15.1.1\scripts\client\mods' directory before dismissing the error popup, and there was no 'stat' subdirectory. Attaching logs. _Aslain_logs.zip
×