Jump to content

steffenagermann

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About steffenagermann

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Server
    EU
  1. Peformance issues

    btw throttling is not an issue as its not throttling before it reaches 93 C on the gpu
  2. Peformance issues

    It Turns out i was a bit tierd when testing this its indeed the modpack wich is the cause here but the fps and gpu usage drops as soon as i start driving when im stationary its fine how odd... tired running the game in safe mode and its fine and runs great... all settings amxed out i get from 70-120 fps at 1080p
  3. Peformance issues

    Hi idk what to do to make the game run well again no matter what i do it still runs crap hope any of you guys have a solution to the problem the issue is as soon the battle countdown is over the gpu usage drops badly and its like this in the entrie battle in the garage the peformance is fine.... this causing very bad fps and makes the game unplayable Specs GPU Nvida GTX 880M Custum Fully Unlocked Vbios CPU Intel Core I7 4810 MQ Running at 4.0 GHZ on all Cores OS Windows 10 64 Bit whit all updates List of Stuff i have tried 1 Removing the aslain modpack 2 reinstall GPU Drivers 3 Reinstall and clean out all Previous world of tanks files hope anyone can put some light on this added 1 minute later I have Found the issue its deff Aslains Modpack but what mod is the casue i dont know but what i can say is that the fps drops occurs when u start driving..... and the game runs fine in safe mode whitout mods hope the devs of this mods fixes it playing world of tanks whitout this mods is a uther pain...
  4. Peformance issues

    Hi idk what to do to make the game run well again no matter what i do it still runs crap hope any of you guys have a solution to the problem the issue is as soon the battle countdown is over the gpu usage drops badly and its like this in the entrie battle in the garage the peformance is fine.... this causing very bad fps and makes the game unplayable Specs GPU Nvida GTX 880M Custum Fully Unlocked Vbios CPU Intel Core I7 4810 MQ Running at 4.0 GHZ on all Cores OS Windows 10 64 Bit whit all updates List of Stuff i have tried 1 Removing the aslain modpack 2 reinstall GPU Drivers 3 Reinstall and clean out all Previous world of tanks files hope anyone can put some light on this
  5. Chat and armor penetrator broken with Battle observer

    i did install the latest modpack yesterday and i alos use Battle Observer but it dosent show up ingame at all and sometimes the chat dosent work and i have to restart the game to fix this anyone got any clues??
×