Jump to content

RossaLuna

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United States

Community Reputation

2 Neutral

About RossaLuna

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Server
    NA
  1. Arty does not move after shift key

    I changed cross hairs to Destroyer Blue worked great. On a separate note I have to say this is the best in all around support, product and community. Every time I had a problem you all are here and that gives me a great feeling to know that. Thank you Aslain, the MODS who address issues and to the community. Dena Carla and Rachel wish you all a Happy and safe Holiday season!
  2. Arty does not move after shift key

    It is late here, I will try that in the morning. Thanks! Rachel
  3. Hi all, I updated the latest Aslain modpack. Went to run arty after i ran regular tanks. Match started moved into position pressed the shift key to setup and the tank locked up. I could type and talk watch others move about but i could not move. Pressed shift key but that did not unlock it. I thought perhaps it was me so i shut the game down and restarted app tank another arty same problem after one more try i uninstalled the game reinstalled it tried it would modpack worked just fine ran 5 arty missions. Reinstalled modpack game locked up again. Shut it down ran it again same thing. I am not sure what to do next... Thanks, Rachel Attached is the archive log..... Aslains_WoT_Logs.zip
  4. Lag/screen jumping

    Oh absolutely the mods are thrid party bs and how this and that. IT is a joke. Agree Sigh WG
  5. Lag/screen jumping

    I will, however i just heard back for WG support they agree with my data it is being caused at the hop just before the server. Sigh but i will download the mod update. thanks. Rachel
  6. Lag/screen jumping

    Hi all, I am not sure if this is a coincidence or they are truly unrelated, since the NA server move to the Midwest I have been getting hit with lag. I have been running the mod pack since I started, as it offers better voices and since I am color blind it offers better colorblind contract then the game itself. When there was a East and West servers naever had lag or spikes and for the most part a frame rate of 119 and a 10 to 25ms connection. Since they moved I rarely ever get above 90 and my MS is anywhere from 20 to 50 with spikes to 300 plus. If I get close to the enemy look out the lag is rediculous and the screen is jumpy. I contacted WG support and sent them in pingplotter reports and WGCheck. They responded your running a 3rd party mod and we don't support that so uninstall the game and mod pack do a fresh game in stall and run WG which i did and have sent them off this morning. My question is Could it be the mod pack I have attached my _Aslains_Installer_Options.inf if you need that, i am just not sure what to do at this point. Perhaps screaming would help lol. The computer is only a year old desktop running win 10 Home, Processor is AMD FX-8350 with 8gb ram and 7gb virtual. Thanks Rachel _Aslains_Installer_Options.inf
  7. Need to reinstall WOT

    Thanks so much!
  8. Need to reinstall WOT

    Hi, Is there a way to backup Aslain modpack settings? I want to reinstall the game. I hate having to go through my settings taking screen shots.
  9. Aslain to Hospital

    Aslain hope you get well soon, you are in our thoughts and prayers.
  10. Hi Aslain. Installed version 05 and unable to join a battle. I had to kill the game and restart it twice, but it would not go in after 2 times. I attached the log Rachel Aslains_WoT_Logs.zip
  11. Color Blind selector?

    ROFL I love your avatar and thank you for the quick reply Rachel
  12. Color Blind selector?

    I have looked through Aslain modpack i must be going crazy i thought there is a colorblind selector within the pack, if there is where under which subsection? Thanks much all.
  13. ModPack not working

    Never mind, uninstalled, downloaded pack again reinstalled all is good. a
  14. ModPack not working

    Hi, Ever since the Christmas update nothing is working. I opening up the mod pack than saved the data still nothing. I am not sure what else to do. I am running v.9.17.0_02 so does anyone have any ideas? Thanks Rachel
×