Jump to content

TopAce6

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TopAce6

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Server
    NA
  1. i had same problem, logs attached. Aslains_WoWs_Logs.zip
  2. TopAce6

    End Game screens a little buggy

    Same issue as above, do you want my logs too? 1080p 16:9
  3. TopAce6

    Arms Race Symbols Gone

    If you need any more troubleshooting/testing just let me know, I'm MORE then glad to help since you do so much for all of us. here's a replay with the mods on Playing Arms race, and the buffs not showing up. 20180921_095053_PJSD210-Harugumo_18_NE_ice_islands.wowsreplay
  4. TopAce6

    Arms Race Symbols Gone

    YOLOED in real fast to get you a replay, with safemode/no mods on. so you can see what the symbols look like. 20180921_084920_PGSB110-Grossdeutschland_37_Ridge.wowsreplay
  5. TopAce6

    Arms Race Symbols Gone

    i will send one, also looking through the logs, on Python.log line 575 (notepad++) for exampole, i noticed this " Searching for font: "ZurichCond" Movie resource: "ZurichCond" not found. Imports : "ZurichCond" not found. Exported : "ZurichCond" not found. Registered fonts: "ZurichCond" not found. Searching FontLib: "ZurichCond" not found. Searching FontProvider: "ZurichCond" not found. Font not found. " that section seems to be attached to what looks to be the powerup/buff caps. for now heres a screenshot. ill get a replay asap.
  6. TopAce6

    Arms Race Symbols Gone

    problem persist. logs attached try this log file, the first archive seemed incomplete, i didnt close the game before archiving the logs Aslains_WoWs_Logs.zip
  7. TopAce6

    Arms Race Symbols Gone

    ive wiped all files and cleaned up my directory, ill report back with logs, if the problem persist.
  8. TopAce6

    Arms Race Symbols Gone

    this happens to me as well.
  9. yea, i did a complete mod uninstall, used the wg check tool to remove all extra files and folders, wiped my configs, preferences and cache, really cleaned up the game folder.... after doing that, i started having the font problem like the above poster when using some mods. for now i'm just using the crosshair mod installed with the WG modpack installer, as other mods make the icons for the buff caps in "Arms race" mode dissapear, you can see the caps, but you cant see what type of buff they give. dont worry ill be back to using your FAR FAR superior Pack once it's more stable, Good luck Aslain!
  10. Firstly, no complaints here! I'm honestly just curious whats up, As i've played around with the mod tools for this game (nothing published just experimenting) , and made mods in other games years past. from what i gather, war-gaming did some changes that haven't been done in a long time, i THINK! its something to do with texture rendering. but i wouldn't bet more then a dollar on that.
  11. TopAce6

    GUI still bugged after last update

    Oh good, i thought it was just on my end. I attached my Logs as well, in case it helps. i can go through xml files myself, but i'm just not familiar with WoWs modding in general. so knowing where to look is daunting. Aslains_WoWs_Logs.zip
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.