Jump to content

Zlotoklos

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zlotoklos

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Server
    EU
  1. Po instalacji nowej wersji ModPac 1.0.1 wszystko jest OK i działa jak należy
  2. W załączeniu Aslains_WoT_Logs.zip
  3. Witam, wraz z ModPac 1.0.1 nie można celować i strzelać z celownikiem Taipan przy włączeniu celownika serwerowego. Każde kółko jest gdzie indziej. Nawet jak się jedzie to się one nie zbiegają. pozdrawiam Michał
  4. Tak. Chodzi mi o xvm pokazujący statystyki graczy obu drużyn w trakcie bitwy na górze po lewej i prawej stronie ekranu. Nie ma tam żadnych danych. Co ciekawe na karuzeli, w Przebieg Służby i dla podsumowania sesji widać wszystkie statystki xvm. Oczywiście gram bez tego bo to nie jest krytyczne ale pytanie czy tylko ja tak mam czy w ogóle xvm padł w tym obszarze EDIT: temat zamykam. Od nowa osobno zainstalowałem sam xvm od Aslain i następnie cały mod pack i wszystko wróciło do normy.
  5. Witam, Mam zainstalowanego całego modpacka ale nie wyświetlają mi się w bitwie statystyki graczy. Na stronie modxvm.com xvm jest aktywny przy czym nie ma przycisku "deactivate". Jak się naciśnie na przycisk "activate" pojawia się napis "You already have an active request to add new client. Now you need to login to the game using new client". Czy wiecie o co chodzi? Ja nie zakładałem żadnego konta. Jedynie podczas instalacji Total War Arena zainstalował mi się Wargaming.net Game Center ale on nie powinien mieć nic wspólnego z WOT. Zlotoklos XVM.docx
  6. Dzięki. Nawet nie wiedziałem kiedy go zaznaczyłem jako rezerwowy Wszystkiego dobrego na Nowy Rok!
  7. Witam, Taka ciekawostka jak w tytule. W załączeniu screenshots. Jak się odinstaluje mody i karuzela jest dwu-rzędowa czołg 110 widać i jest do niego dostęp. Karuzela z zainstalowanymi modami miała wyresetowane wszystkie ustawienia a tylko zaznaczony wybór danej narodowości... Aby zagrać tym czołgiem trzeba wejść przez Badania - 110 - pokaż pojazd w garażu (wtedy się pokazuje ale dalej nie ma go na karuzeli...) Ktoś, coś ma jakiś pomysł dlaczego tak to działa (czołg nie ma załogi ale inne czołgi bez załogi się wyświetlają poprawnie)? pozdrawiam Zlotoklos Aslains_WoT_Logs.zip
  8. Jednak to jest wina moda Equip Auto od Ekspoint (wersja bex XVM) - bez niego wszystko działa. Skórek nie miałem. Zaznaczenie gold premium tanks działa.
  9. Zainstalowałem wersję 6a bez auto_equip i dalej mam ten sam ekran. Coś musi być z tym trybem Halllowen bo miałem już zainstalowaną wersję 4, zagrałem kilka bitew w nowym trybie, dopiero następnego dnia (czyli w sobotę) zaczęło mi wywalać taki komunikat. Bez modów WOT odpala się bez problemów. Jakiś inny pomysł co usnąć?
  10. Witam, W wersji 4 oraz 5 aktualnego modpacka po ich zainstalowaniu nie mogę rozpocząć gry gdyż po zalogowaniu pojawia się ekran z napisem "Odświeżam pojazdy...". pozdrawiam Zlotoklos Aslains_WoT_Logs.zip
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.