Jump to content

Phyrman09

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Phyrman09

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Server
    NA

Recent Profile Visitors

320 profile views
  1. Phyrman09

    Getting Kicked...

    Copy that....give it a try
  2. Phyrman09

    Getting Kicked...

    6 matches and kicked out transitioning from match to garage.... Aslains_WoT_Logs.zip
  3. Phyrman09

    Getting Kicked...

    Updated the drivers....got kicked after 4 matches. Here is the log. Thanks! Aslains_WoT_Logs.zip
  4. Phyrman09

    Getting Kicked...

    I will give driver booster a try....also I thought I had put that in 1.0.0.3. I will try again. Thanks! Well....9 out of date drivers including the two AMD GPIO controllers.....hmmmmmm ....and a few other AMD things....
  5. Phyrman09

    Getting Kicked...

    Here is the log with the additional files added....hope it helps. Thanks. Aslains_WoT_Logs.zip
  6. Phyrman09

    Getting Kicked...

    I will give that a try Avataar....thanks!
  7. Phyrman09

    Getting Kicked...

    Here are 2 more instances..... Aslains_WoT_Logs.zip Aslains_WoT_Logs 2.zip
  8. Phyrman09

    Getting Kicked...

    Still doing it. I removed the ATAC and one other mod. Archiver log attached. Thanks again! Aslains_WoT_Logs.zip
  9. Phyrman09

    Getting Kicked...

    Copy. I will try that. Thanks!
  10. Phyrman09

    Getting Kicked...

    Here are some more. #2 is the first time I've been kicked out actually during a match. #3 and #4 were going from match back to garage. Hope it helps. Thanks! Aslains_WoT_Logs 4.zip Aslains_WoT_Logs 2.zip Aslains_WoT_Logs 3.zip
  11. Phyrman09

    Getting Kicked...

    Here is the first set of logs.... Thanks again! Respects, Aslains_WoT_Logs.zip
  12. Phyrman09

    Getting Kicked...

    Will do. Thanks!
  13. Phyrman09

    Getting Kicked...

    I know, a popular topic. Ever since 1.0 have been getting dumped out of WoT. It either happens loading into a match or right after a match between the last match screen and going back to the garage. It was happening about every 4 to 5 games now it is happening every 1 to 2 games. Once a match starts everything is fine or once back in the garage everything is fine...it only happens during the transition. What info do you need from me to help debug this? Thanks!
  14. Phyrman09

    Crosshairs

    Ok thanks. Tried the Static 9 and got the games standard Static 9. Attached are install logs..... _Aslain_logs.zip
  15. Phyrman09

    Crosshairs

    I have tried all the various crosshairs available on the pick list and none of them load. I always have the stock WG crosshairs. Any thoughts on what I'm doing wrong? Thanks!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.