Jump to content

thevbm

Members
  • Content Count

    145
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by thevbm

  1. thevbm

    Showing wrong tanks on mini map

    Same thing happens here. Most of the times i see arty's tank name on the minimap. _Aslain_logs.zip
  2. thevbm

    Error upon installation of files

    Just wanted to report this as well. According to install logs issue is with stat_config_autoresetON.patch (auto reset of stats at 6am) _Aslain_logs.zip
  3. thevbm

    battleLabels.xc is unpacked twice

    Yes i know that code differs a lot than original one. Guess i haven't used OTM before since i didn't see "red flag" when monitoring changes in the folder when files are written. Thanks for explaining.
  4. According to installer log it seems that you're unpacking battleLabels.xc twice. Checking inside .iss that seems to be true. First occurrence is at line 717 Source: "{app}\res_mods\configs\xvm\Aslain\battleLabels.xc"; DestDir: "{app}\res_mods\configs\xvm\Aslain"; Components: xvm; MinVersion: 0.0,5.0; Flags: ignoreversion then again on line 814 Source: "{app}\res_mods\configs\xvm\Aslain\battleLabels.xc."; DestDir: "{app}\res_mods\configs\xvm\Aslain"; Components: xvm\panels\Aslain; MinVersion: 0.0,5.0; Flags: ignoreversion I see that components info is different tho. Could you please shed some light on "issue". _Aslain_logs.zip
  5. thevbm

    error msg PLEASE HELP

    You're missing the dot between 0 and 9 for second folder.
  6. fixed by reboot ... guess today is a false-positive day for me :x Sorry for the trouble folks.
  7. Instead of regular "red alert" one which i've selected i get "Sauron" _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf
  8. btw. i've noticed that there's no more .zip containing all the logs. Is it something at my end or something is broken in the installer
  9. d0h, guess i should go back to elementary school to learn reading. I've totally omitted part in the brackets. Sorry for false report.
  10. thevbm

    Platoon Problem

    Confirmed the fix you made. It's working fine now. THANK YOU !
  11. thevbm

    Platoon Problem

    Here are the logs. _Aslain_logs.zip
  12. thevbm

    Platoon Problem

    Confirm, have exact the same problem
  13. For quite some time now it seems that instead of English Readme we get Polish one. There's no other readme file except readme_pl.rtf that gets installed in root of game. _Aslain_logs.zip
  14. thevbm

    Extra Carousel Info On Purchase Icons

    It's from -dev so what do you expect :P Bugs are everywhere. Edit: issue isn't present with latest version of the modpack.
  15. thevbm

    How to locate mods in list

    Can't agree since some items are totally in random places :P Example would be "Armoring extended by spoter" which is located at Garage section. IMHO it should be moved to Damage logs.
  16. Since you removed vanilla option ('C' reload was moved a bit down the road) description should be updated :-)
  17. It's not freezing, it's doing things in background. Little bit of house keeping xD On slower PC (like mine) takes ~2 mins to finish everything.
  18. In past sometimes .xc were saved using BOM which lead to broken files. Have you tried re-saving your .xc without BOM marks ?
  19. thevbm

    XVM

    It's working again.
  20. thevbm

    Battle Assistant

    Yes, using big __init__.pyc does indeed fix the issue. Tried to decompile both and compare em but small one ends up being empty while big one is having needed routines for yaml manipulations (scan, read, add, dump etc.)
  21. thevbm

    Battle Assistant

    Just in case you need my logs as well to examine. Also please do share that other __init__.pyc so i can test it localy. Thanks. _Aslain_logs.zip
  22. thevbm

    Battle Assistant

    It used to work in previous version. So something clearly changed in code itself, and since code is garbled (when decompiled .py is in binary and it seems broken since i get "ValueError: invalid \x escape" all the time) couldn't check if config is ignored.
  23. thevbm

    Battle Assistant

    I must say i have the same issue. I even asked in shoutbox if someone else has it before i went and opened the 'ticket' but Darth_Clicker beat me to it. From my tests, it seems that no matter which mouse key you select as activation key, Mouse2 (scroll click) will be always used.
  24. Even thou newest files are shipped with installer (ever since it was updated), that's not the case for tessumod.ts3_plugin which can be found in \res_mods\0.9.12\ Latest one is 0.6.4. Binary that's available for download has the correct version.
  25. Did completely clean install (first uninstalled mod, cleaned up registry leftovers (it was for xvm font), reboot, install again). Now it works :D So issue can be either be blamed on my rig or it was "fixed" by upgrading 7za. Funny enough i forgot to test just backup without installing custom mod.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.