Jump to content
MEND

Crash to desktop after battle finishes

Recommended Posts

Here is the log file. I am crashing to desktop after the battle. It has happened twice, the last one I stopped playing and captured the LOG file you need. Thanks for all your work you do.

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since modpack 02 still a problem :-(
First game witth .... crash to desktop after it :-(
A shedule for another day ;-)

Changed the mod settings a little bit since the last post... so here are the actually ones...

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Get latest modpack #02 (at this moment)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Aslain said:

Get latest modpack #02 (at this moment)

Already done, but still crashing. It normally crashes after i die.

 

 

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by M3xital
more information

Share this post


Link to post
Share on other sites

Played 2 battles in row with mods from logs and no issues. Maybe it's caused by XVM? we are still using "unstale" version.

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably,, as i see there is no XVM for new version. Now I play in platoon and it's not crashing last 7-8 games.

 

Edit, one of my teammates don't have xvm and it wasn't crashing while he was playing, when he left it's crashing again.

Edited by Vule777

Share this post


Link to post
Share on other sites

maybe it's xvm, it allways crashes after game, when it should go back to garage, i checked some logs, but i guess since it's CTD nothing is logged at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, Vule777 said:

It is xvm.

 

Have you checked it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well I'm not 100% sure but:

 

1. I played with friend in platoon and he don't have xvm and it wasn't crashing while he was playing.

 

2. I log in to his account and it doesn't crashing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been played over 10 battles now with XVM on. I had same crashing problems, but after I changed OTM from Webium to Aslain, game haven't crashed a single time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, now i did this:

 

 

I uninstall xvm with revo uninstaller, than I opened WOT folder and type "xvm" and delete all,, than I used aslains uninstaller from game folder and uninstall whole mod pack,, than I installed it again and it's not crashing for now.

 

Can you just tell me how to backup my settings so that I can restore it later if I lose settings?

Edited by Vule777

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I always check the same options but sometimes they resets and I must to check them all over again. How can I save settings that I managed now so that I can restore it later with 1 click if I reinstall game or something?

3 minutes ago, Aslain said:

Secure this file: _Aslains_Installer_Options.inf then you  can use it with LoadInf application (it's in modpack at the bottom) and here: http://aslain.com/index.php?/topic/226-27032015-loadinf-for-aslains-installer-v25-gui/

 

Ok, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This file is created every installation, at destination location, always contains recent settings. Using that app you can re-create your choices on any computer.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just completely reinstalled the game and then the mod.. After the login screen my screen stays black... When i press the windows button i can get back to windows, but the game is still running even while i can't get back into it... Have to delete it from processes... Any idea what to do ? :)

 

Oh btw, it runs decent in safe mode

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by Amsterdammer

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Amsterdammer said:

I just completely reinstalled the game and then the mod.. After the login screen my screen stays black... When i press the windows button i can get back to windows, but the game is still running even while i can't get back into it... Have to delete it from processes... Any idea what to do ? :)

 

Oh btw, it runs decent in safe mode

Aslains_WoT_Logs.zip

 

Try without Radial Menu mod

 

but the real problem comes with gun/engine sounds you installed, they are containing outdated file.... I will update them again in modpack #03, so they will be compatible with all Polyakov Yuri mods.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

One question more so I don't open topic for that only. recently i have some orange text before I log in and it says "Expoint mods.com" or something, I went on their website but everything is on russian and i don't know for what mod that is stands for?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×