Jump to content
PT4SI3K

Nie mogę sie ruszać przy starcie bitwy

Recommended Posts

Witam, 

Ostatnio przy każdej bitwie miałem dziwny problem, mianowicie przy każdej rozpoczętej bitwie nie mogłem poruszać się czołgiem gdy tuż po skończeniu odliczania nie kliknąłem żadnego z klawiszy do poruszania się czołgiem, wówczas tylko wieżą mogłem ruszać, lub gdy tuż po skończonym odliczaniu przycisnąłem jakikolwiek klawisz ruchu pojazdu, np. w lewo, czołg jeździł tylko i wyłącznie w kółko w lewo. Każdy czołg, na każdym poziomie, przy każdej bitwie. Proszę o informację które logi mam wrzucić tutaj aby była możliwość sprawdzenia przyczyny problemu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dodam że wczoraj zdarzyło mi się to w takim samy stopniu jak tydzień temu, lecz wówczas mogłem rozwiązać problem po reinstalacji modów, wczoraj już nie dało to żadnego rezultatu. Dzisiaj gra działa bez zarzutów....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zalacz tez logi wg. instrukcji w podpisie mojego posta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Usuń moda: Damage Panel Zayaz i daj znacz czy pomogło.

Share this post


Link to post
Share on other sites

W logach nic nie widze ciekawego. Usunles tego moda co mowilem? bo nadal go tam widze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

oraz kolejny log tym razem po zmianie dmg panelu na inny i dalej tańczy czołg swoim życiem

 

Aslains_WoT_Logs.zip

15 minut temu, Aslain napisał:

W logach nic nie widze ciekawego. Usunles tego moda co mowilem? bo nadal go tam widze.

zmieniłem dmg panel chyba że jest jakaś inna możliwość usunięcia konkretnego moda o której nie wiem

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie instaluj moze żadnego Panelu zniszczeń, przeinstaluj paczke bez panelu.

 

Przy okazji znalazlem maly blad w modzie Odznaki Biegłości na Żywo w Bitwie w aktualnym czołgu, instaluja sie dwa pliki na raz. Moze tez odinstaluj ten mod na chwile.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minut temu, Aslain napisał:

Nadal brak bledow w logach.

 

Nie instaluj moze żadnego Panelu zniszczeń, przeinstaluj paczke bez panelu.

 

Przy okazji znalazlem maly blad w modzie Odznaki Biegłości na Żywo w Bitwie w aktualnym czołgu, instaluja sie dwa pliki na raz. Moze tez odinstaluj ten mod na chwile.

usunąłem to wszystko o czym pisałeś i wygląda na to że jest ok. później spróbuje dodać dmg panel i zobaczę czy to tylko kwestia odznak biegłości na żywo i dam znać

ponownie dodałem dmg panel od zayaz i wygląda na to że to była kwestia instalowania dwóch plików na raz modu Odznaki biegłości na żywo w bitwie.

 

Dzięki za pomoc i pozdrawiam

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upewniles sie ze to nie jest jakis problem ze sprzetem? np. klawiatura?

Share this post


Link to post
Share on other sites

sciagnałem update i usunąłem dmg panel i znow działa, zobaczymy co jutro bedzie

 

gram na laptopie i wszystko dziala

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Może dotykasz nadgarstkiem touchpada w czasie grania?

 

Nic innego mi juz do glowy nie przychodzi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

zdarzylo mi się pare razy ale wówczas niechcący strzelałem :-)

sprobuje jeszcze lapka wyczyscic z ewentualnych syfów

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

dzisiaj znów to samo, czołg stoi w miejscu rusza tylko wieżą albo gdy wcześniej wcisnę lewo albo prawo to się kręci. wczoraj robiłem update modów na ostatni i działało, dziś już nie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na Twoim miejscu pogralbym jakis czas bez modow aby upewnic sie czy to dzieje sie na czystym kliencie gry.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×