Jump to content
Aqua_jpg

Yokosuka port not appearing

Recommended Posts

Hello,

 

So I've installed the Yokosuka port using the installer, however when opening the port selector it does not show up. Perhaps it's outdated? I'm not sure. 

Logs are attached, so is a screenshot of the port selector in game. My version is the steam version of the game, if that changes anything.

Aslains_WoWs_Logs.zip

shot-18.01.10_10.24.13-0812.jpg

shot-18.01.10_10.24.14-0683.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

How about the other mods are they works for you?

 

Two people reported me already they cannot make any port to work, and suprice, they have a steam installation as well. 

 

Installed same mod like and I have this port:

 

DAxhpqS.jpg

 

I would suggest to double check if you're installing to correct folder, ultimately don't use steam for this game, use the original installer from WG, or WGC and forget about any problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah the other mods work for me, maybe it's just the steam installation like you said. Double checked the folder and everything's there.

Thanks for the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.