Jump to content
Sign in to follow this  
seikuPL

Problem z trybem Twierdza

Recommended Posts

Mój kłopot nie ma związku z instalowaniem modów, ale jestem w kropce i nie mam już pomysłu jak wybrnąć z problemu (oprócz zakupu nowego komputera) i dla tego tutaj zwracam się o jakąś radę. Po ostatnim patchu wszystko gra idealnie z wyjątkiem tego, że w trybie Twierdza, nie mogę dać gotowości po wybraniu czołgu. Sporadycznie na "6" zdarza się, że po ok. 2 minutach "mielenia"  zapalę "zieloną lampkę", ale za chwilę przestaje to działać. Na pewno nie jest to wina modów, przeinstalowałem windowsa i grę, UPC założyło mi  szybszy transfer danych (500GB). Najlepsze jest to, że na komputerze syna wszystko chodzi w porządku. Ma nowszy sprzęt, ale ja też gram na full ustawieniach i zmiana na słabsze nic nie daje. W tamtym kompie jest windows 10 a ja mam windowsa 7. Czytałem różne porady na forach, wyłączyłem zaporę systemu, odinstalowałem avasta i dlalej jestem w czarnej d.... Mogę grać drużynki, mogę plutony tylko nie Twierdze, a gram w klanie. Mam Windowsa 7, GF 750TI 2 GB, procesor i5-2500k 3,30  GH 3,70GH, 8 GB RAM. Jeśli nie jest to miejsce na ten temat to proszę o usuniecie postu, za każdą radę będę wdzięczny.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja niestety nie pomogę, bo nigdy nie zagrałem ani jednej bitwy w tym trybie, więc nawet nie wiem o co chodzi z tym zapalaniem lampek itp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×