Jump to content
Sign in to follow this  
minusek

Problem z uruchomieniem gry.

Recommended Posts

Witam, po zainstalowaniu najnowszej paczki modów występuje u mnie problem, a mianowicie:

- Gdy uruchamiam grę i wyskakuje "Łączenie" - to przycina mi się gra po 2-3 minutach się odcina i wyskakuje "Synchronizacja ekwipunku" po kilku minutach piszę "Rozłączenie z serwerem"

Po 2-3 próbach mogę wejść do gry.

Bez modów działa bez zarzutu.

 

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by minusek

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Kongō (金剛) said:

Masz update 0.7.0.0 czy 0.7.0.1? Sprawdz tez dokladnie jaka wersje modpacka masz.

 

Kolega pisze o World of Tanks.

 

5 hours ago, minusek said:

Witam, po zainstalowaniu najnowszej paczki modów występuje u mnie problem, a mianowicie:

- Gdy uruchamiam grę i wyskakuje "Łączenie" - to przycina mi się gra po 2-3 minutach się odcina i wyskakuje "Synchronizacja ekwipunku" po kilku minutach piszę "Rozłączenie z serwerem"

Po 2-3 próbach mogę wejść do gry.

Bez modów działa bez zarzutu.

 

Aslains_WoT_Logs.zip

 

W logach nie widze nic co moglo by swiadczyc o takich problemach. Jedyny problem byl ze XVM nie mogl pobrac z internetu aktualnych wartosci WN8.

 

Wgralem te same mody jak Ty i zalogowalo mnie blyskawicznie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Aslain said:

 

Kolega pisze o World of Tanks.

 

 

W logach nie widze nic co moglo by swiadczyc o takich problemach. Jedyny problem byl ze XVM nie mogl pobrac z internetu aktualnych wartosci WN8.

 

Wgralem te same mody jak Ty i zalogowalo mnie blyskawicznie.

Sam nie wiem co się stało, zapomniałem dodać, że po zainstalowaniu nowych modów, które nie dawno wrzuciłeś wszedłem do gry i zaczął mi ekran migotać, po czym wyskoczyło "Sterownik ekranu przestał działać (bla, bla, bla)". Jeżeli chodzi o starsze mody, nie miałem żadnego problemu.

Dodam, że komputer nowy, dopiero kupiony i bez modów wszystko działa bez zarzutu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ta te nowe komputery, też mam nówkę i są problemy u mnie gra śmiga, za to mody wcale nie chodzą.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×