Jump to content
pavelow360

TURRET OUT OF CONTROL

Recommended Posts

Just recently, my turret will wonder on its own or just through movements in game play to facing behind me. I'll stop and it won't rotate back to the front without moving around and trying to get it back to normal. Sometimes, I can keep it in a normal position by keeping the RMB depressed but I never had to do this before. Seems to happen with all turreted vehicles . Also while controlling the tank, the gun will be pointing in the air. I don't recall this ever being an issue before. I don't know if its a mod but gotta start somewhere I guess. 

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by pavelow360

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, pavelow360 said:

Just recently, my turret will wonder on its own or just through movements in game play to facing behind me. I'll stop and it won't rotate back to the front without moving around and trying to get it back to normal. Sometimes, I can keep it in a normal position by keeping the RMB depressed but I never had to do this before. Seems to happen with all turreted vehicles . Also while controlling the tank, the gun will be pointing in the air. I don't recall this ever being an issue before. I don't know if its a mod but gotta start somewhere I guess. 

Aslains_WoT_Logs.zip

no help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Patience, it's a weekend. Played 4 battles with the same mods like you have installed, on HT's and TD's, and cannot reproduce this problem. In logs you have big spam of errors, but I'm not sure why. Are you installing any extra mods from outside of the modpack? On which tanks, battle types and maps this problem occurs? Keep in mind you're installing Autoaim indication+ which is triggered by RMB, might be related.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you sir, Sorry for my lack of patience. I haven't installed anything else. I notice the issue with IS3, Skorpion G, and type 59. I haven't kept track of the maps. I will and repost. I did just have the problem in mines in my IS3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Remove the AAI+ mod too, to make sure it's not that mod. What is the frequency of problem occurence?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, I forgot, I have reshade installed for Wot if it counts as a mod

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, pavelow360 said:

Oh, I forgot, I have reshade installed for Wot if it counts as a mod

Be careful with this application, WG is banning for it in WoWs, I wouldn't be supriced if they do the same in WoT.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah I can see it on your replay. Funny thing is I still don't see any errors in python.log with your mods, even when watching that replay.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.