Jump to content
ComictypX

Crashes while loading Match or even sometimes Garage

Recommended Posts

Hi,

 

first of all i really like your Modpack! so keep up the good work :)

 

But in the last time, it seems that i have some Mods installed which dont like each other. Sadly even after hours of trying i wasn't able to isolate the problem :(

 

I'm using modpack v.9.22.0.1_15.

 

The Game crashes Quite often. Some times in 5/10 Games but sometimes it takes me 3 times to load succesfully in to a match.

I've added two logs Archive. The "crash" one was the first one. After this the game crashed one more time, but then i was able to play a Match and made another archive, which is named "no crash".

By taking a quick look in to the python.log i can see that the last entry was loading "01_karelia" but the chrashes not only occur on this Map.

 

I hope someone has an idea what mod could possible cause this.

 

Thanks in Advance!

 

Aslains_WoT_Logs - crash.zip

Aslains_WoT_Logs - no crash.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

Have you tried perform the game integrity check via launcher?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Yeah :( i've also reinstalled the whole game

 

Edited by ComictypX

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I see no errors in your logs.

 

Can you reproduce this problem when watching a replay too? Let's say from Karelia?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'Ve downlaoded a Karelia replay to test it:


1. run: Crash while loading

2. run succesfully loaded Map and i was able to watch the replay

 

Attached the new Log

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok thanks. How about in the safe mode, do you also crash?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now it seems to get interesting. I started the safe mode an it crashed after login.

Here the newest python.log entry

/------------------------------------------------------------------------------------------\
WorldOfTanks 0.9.22.0 (compiled at 11:34:21 Jan 29 2018) starting on Mon Mar  5 23:19:51 2018

2018-03-05 23:19:51.944: INFO: [Config] Command line: D:/Games/World_of_Tanks_EU/WorldOfTanks.exe -safe --wgc_launched
2018-03-05 23:19:53.814: INFO: [Config] Default encoding set to utf-8
2018-03-05 23:19:53.833: INFO: [PY_DEBUG] Release Client - Content Type: hd

2018-03-05 23:19:59.692: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 3 was selected.
2018-03-05 23:19:59.692: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/post_processing/__init__.py, 271): The quality = 0 was selected.
2018-03-05 23:20:03.697: INFO: [WGC] WGC has no logged in user
2018-03-05 23:20:24.026: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: LOGIN - 32.0859985352
2018-03-05 23:20:24.030: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/connection_mgr.py, 241): User authentication method: token2
2018-03-05 23:20:26.040: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: CONNECTED - 34.0989990234
2018-03-05 23:20:26.815: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: SHOW GUI - 34.8740005493
2018-03-05 23:20:41.133: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: QUESTS SYNC - 49.1930007935
2018-03-05 23:20:41.214: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: USS SYNC - 49.2739982605
2018-03-05 23:20:42.079: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: SPACE LOADING START - 50.1380004883
2018-03-05 23:20:42.125: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/game.py, 468): [SPACE] Loading space: spaces/hangar_v2
2018-03-05 23:20:42.127: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: VEHICLE LOADING START - 50.1870002747
2018-03-05 23:20:43.536: WARNING: [WARNING] (scripts/client/gui/Scaleform/framework/managers/containers.py, 1255): Loading of view Hangar[0x57f99b10]=[key=ViewKey[alias=hangar, name=hangar], scope=SimpleScope[0x262a68f0]=[scopeType=subView, parentScope=SimpleScope[0x262a6870]=[scopeType=view, parentScope=GlobalScope[0x262a6830]=[scopeType=global, parentScope=None]]], state=0] is requested but the container subView is still not exist!
2018-03-05 23:20:43.718: NOTICE: [NOTE] (scripts/client/helpers/statistics.py, 232): HANGAR LOADING STATE: VEHICLE LOADING END - 51.7779998779

 

Im gonna get the Wot Mod Cleaner, uninstall everything and try it again

Update: Still Crashes. Next Step: integrity check

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like you are having some problem with your pc. Check cpu and gfx card temperatures, update drivers etc. Do the complex checkup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it all points to this, but I can already rule out a hardware defect.

I just took a look at the event display and it seems like my sound card driver has a problem. I'll fix it and then try the mods again.

But thank you for your help so far!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.