Jump to content
Longview42

XVM information on opponents is not being imported

Recommended Posts

I am using a new PC and copied all the mod pack settings from my old PC when i first installed the latest updates.  I cannot get the player ratings to show on the battle loading screen or when I hit tab when in battle.  I am also unable to see the XVM potential win % in battle.  I checked and my XVM is up to date and activated.  What am I missing?

 

Also, I am now on Windows 10 and if I choose the preview window on the installer, I cannot proceed as the next/install buttons no longer appear on the dialog box.

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Attach logs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having this problem too, I play 2 battles then xvm go missing including the Battle Observer mod which has the different looks of HP information. I just disconnect from server then connect again to make it work, I dont want disconnecting every time. My modpack is the latest version.

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Aeroko said:

I'm having this problem too, I play 2 battles then xvm go missing including the Battle Observer mod which has the different looks of HP information. I just disconnect from server then connect again to make it work, I dont want disconnecting every time. My modpack is the latest version.

Aslains_WoT_Logs.zip

It's your pc (firewall, antivir etc.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm my windows defender is off, I dont have other antivir that I know of. Lemme check

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Where are the logs saved?

OK, sorry for the confusion, I figured it out finally.  Duh!  Anyway, here is the log you program generated.

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by Longview42
typo

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Longview42 said:

Where are the logs saved?

OK, sorry for the confusion, I figured it out finally.  Duh!  Anyway, here is the log you program generated.

Aslains_WoT_Logs.zip

 

According to your logs, you haven't activated XVM services on the xvm page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just signed into both of my xvm accounts and my main account still has 12 days to go before renewing and my second junior account had to be re-activated.  I  updated the stats on my main account and activated and updated the junior account.  I then logged into WOT and still am not getting the player records on the battle introduction screen and no WIN8 win percentage.  I am getting the in-battle WIN8 and efficiency calculations showing on the in-battle screen and the cumulative WIN8 results are showing on the Yeasen battle results  summary I am using from your modpack.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.