Jump to content
Malarkey_

*Broken Mod - Request fix* [Please & Thanks]

Recommended Posts

Just wanted to point out that the 'Class Panel: New' still seems to be broken.

 

*Broken Parts*

• Ability to Rightclick on the player's name to (commend, report...etc).

• Ribbons are still going [left to right] rather than [top to bottom]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unlikely a bug, if there is a problem it's most likely a local one (caused by your pc).

 

Attach logs if you want me to check it with your mods setup on my computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hope this help.

 

*side note I have used this mod in other packs and it works fine. thus the reason I reported it since I only had the issue with your installer. I used ModPack ProShips which has this mod and didn't experience the issue. Also, I was unable to move the in-game counter that comes with this mod. it just reminded of when the mods broke for everyone when you were unable to move stuff around like the 'Compact carousel extended' was a few weeks back. Just seemed like the (BADoBEST) mods have had this issue where you were unable to move them on screen or interact with them. Which this 'Class Panel' is one of his.

 

 

Edited by Malarkey_
deleted the WOT log since I messed that up and its no help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

These are logs for WoT.

 

Also show me screenshot showing this problem (missplaced ribbons etc.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry. what a mess up. here is the correct log plus a screenshot showing the carryover ribbons.

Aslains_WoWs_Logs.zip

shot-18.03.11_03.54.12-0061.jpg

didn't know how to show that I wasn't able to move the timer in the middle or right click the ship icons since neither respond when my mouse is over them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, think I know what is going on. It's probably my bug which means I was wrong in initial reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fixed in the installer #05

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Aslain said:

Fixed in the installer #05

Thanks so much for the fix & all the hard work you put in. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.