Jump to content
Sign in to follow this  
maestro1

Update from v.9.22.0.1 #16 today on v.9.22.0.1 #17 no login work!!!!

Recommended Posts

Posted (edited)

hello,

yesterday was 10.03 there wasn?t 17 online, but on date its on from 09.03.

but problem is i have start game normal, see that new version. end game DL update install and start wot again.

now when i say eu1 or eu2 than connect, i wait, all looks normal but, than when the hanger should load im back on connection site.

deinstall 17 and reinstall #17 same problem!

Edited by maestro1

Share this post


Link to post
Share on other sites

the update #17 was on 9th march not yesterday, maybe you are talking about WG mods hub? The modpack from that page will be always few mods later.

 

Anyway I don't understand your problem, you cannot log in the game?

Share this post


Link to post
Share on other sites

After the update to Version #17 i can click connect on loginscreen, than normal load, and when its ready to finish login and the hanger must come im too in the login screen. when i connect again it says me, i was disconnected from server.

 

when i close game i must kill the wot.exe in taskmanager. start game again, and same problem. when i delete the folder in res_mods\9.22.... i can play game without mods.

 

i have now DL the old versoin #16 install it, and i can login in game and all works 

 

so its an error in #17 :)

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

so now i update the computer in work. and same problem.

take server eu1 or 2. click on connection. looks all right, but no hanger comes after load, i'm in loginscreen too and than i get answer, you are disconnected from server..

 

@Aslain, i send you PN with video-file there you can see it.

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

when i change

v9.22.0.1 #17 (09-03-2018):
- updated session stats: TimeSpent 

 

to annother session stats than it works. in version #16 timespent works, since update in #17 its not work. so there is an error in this update from timespent.

 

regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reproduced it. I will deal with this in modpack #18, either rever the mod or update it again (if upd is available).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fixed, get new modpack.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.