Jump to content
Sign in to follow this  
darkdill

New ARP sound mod occasionally causes CTD

Recommended Posts

Posted (edited)

I was testing out the Arpeggio Sound attachment once I figured out how to get it, but I ended up getting a CTD.

 

Aslains_WoWs_Logs.zip

Edited by darkdill

Share this post


Link to post
Share on other sites

I experienced this too yesterday. The mod must go in this case if I confirm this for 100%.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Aslain said:

I experienced this too yesterday. The mod must go in this case if I confirm this for 100%.

Dang, because it's really a cool mod. But if it needs bugfixing and/or refining, then yeah, let Haruna Line know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Haruna Line is here on this forums, you can message that author. :)

 

Anyway played 5 battles today exclusively with that sound mod only and no single crash, I don't know what to think. It might not be this mod crashing on you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/13/2018 at 3:09 PM, Aslain said:

@Haruna Line is here on this forums, you can message that author. :)

 

Anyway played 5 battles today exclusively with that sound mod only and no single crash, I don't know what to think. It might not be this mod crashing on you.

Well, if that's the case, then it could've just been a random screwup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.