Jump to content
jagjmrg

Mod reported removed but shows in program

Recommended Posts

Aslain, according to this link ( 

) you removed the GTO's Hitmarker. I was looking for a hitmarker mod and noticed that it shows up in your current mod as a possible addon. I attempted to install it and received no error messages. When I went into game to use it, it doesn't seem to be working. My question is this. Did you remove the mod and forget to remove the tick box in the program? Or did you remove it and then readd it back in? If so, do I need to use a different crosshair then the default WOT cross hair? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're quoting a changelog note for 9.17.1 :)

Lots of things have changed since then, things are added/removed/changed all the time :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I understand that. But I did a search of the remainder pages where he does his upgrades and there was no mention of GTO's Hitmarker following the removal. No Readded etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Several mentions of "Hitmarker" since then though :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

v9.21.0.3 #01 (11-01-2018) says he updated hitmarker. Is this the same one? It doesn't say its GTO's. On a side note, do you know if I need to use a custom crosshair for this mod or if the default ones in the game will work with it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

what exactly is your problem?

The newest Version of the Installer got the Addon GTO's Hitmarker, its under [Non-XVM hitlogs]

 

Again like @Quaksen mentioned: A lot have changed from Verison 9.x to 1.x and some mods are different. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, CrazyDisi said:

Hi,

 

what exactly is your problem?

The newest Version of the Installer got the Addon GTO's Hitmarker, its under [Non-XVM hitlogs]

 

Again like @Quaksen mentioned: A lot have changed from Verison 9.x to 1.x and some mods are different. 

He doesnt have a problem, just asking a few questions :)

 

It should work fine with all types of crosshair, default or mods

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is no problem thank you very much. I know that it is in the most latest mod Crazydisi. If you would have read my original post you would see I said it was. And thanks for the warm welcome Crazydisi.

 

Anyways, I  have installed the GTO hitmarker but it looks no where like it shows in their video. This is why I asked if you had to use another custom crosshair or if the default one in the game will work. At this time, using the default crosshair, it doesn't work as it shows in their video. That's why I asked.

 

And from what I have seen after using this mod, when Aslain does remove something and re-add it back he usually says he did. This one says he removed it, but then it was back with no mention of it coming back. I was asking initially to make sure it wasn't a typo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor 48 Minuten schrieb jagjmrg:

There is no problem thank you very much. I know that it is in the most latest mod Crazydisi. If you would have read my original post you would see I said it was. And thanks for the warm welcome Crazydisi.

 

Anyways, I  have installed the GTO hitmarker but it looks no where like it shows in their video. This is why I asked if you had to use another custom crosshair or if the default one in the game will work. At this time, using the default crosshair, it doesn't work as it shows in their video. That's why I asked.

 

And from what I have seen after using this mod, when Aslain does remove something and re-add it back he usually says he did. This one says he removed it, but then it was back with no mention of it coming back. I was asking initially to make sure it wasn't a typo.

 

vor 1 Stunde schrieb Quaksen:

He doesnt have a problem, just asking a few questions :)

 

It should work fine with all types of crosshair, default or mods

 

Well i interpreted the quoted message here, as there where 2 Problems:

 

vor 7 Stunden schrieb jagjmrg:

I was looking for a hitmarker mod and noticed that it shows up in your current mod as a possible addon. I attempted to install it and received no error messages. When I went into game to use it, it doesn't seem to be working. My question is this. Did you remove the mod and forget to remove the tick box in the program? Or did you remove it and then readd it back in? If so, do I need to use a different crosshair then the default WOT cross hair? 

 

First: It doesn't seem to be working, need further explanation.

Second: He asked if Aslain forgot the the Checkbox?

 

So my answer was what's the problem with the mod not working and for the second question the exact point where to find the GTO mod which assumes that its not forgotten.

So if you need help with a mod not working you should at least provide some logs so a moderator or administrator can look into them for any error you might not have seen. Could even be something like a compatibility problem between mods. So without any logs noone can realy help.

 

Sorry if i sounded a bit checky, it wasn't my intention!

 

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×