Jump to content

Recommended Posts

I'm running the Battle Assistant mod... and for the past couple of mod's updates..    sporadically, I've not been able to enter the overhead 'arty mode' when playing artillery.....  I didn't see this problem reported... is anyone else experiencing this?    (is it the mod or just me?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am arty only, and I have not experienced this issue with Battle Assistant.  The next time it happens in a battle, exit the game after the battle is finished and then upload your logs here for someone to have a look for any telling errors in them.  Maybe there will be some clues in there to help solve the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems for me either

Share this post


Link to post
Share on other sites

46/5000

arty mod gets updated (battle assistant)

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Rommel_Field_Marshall said:

Hi I am having a similar issue, where my sights are jumping all over the place when playing Arty. Please see attached logs from last game. Thanks

Aslains_WoT_Logs.zip

Nothing suspicious in your logs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.