Jump to content

Recommended Posts

Hi Aslain, just installed #13 but several mods are missing in the garage even if selected in the installer.

thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

My telephaths are on vacations. :P If you don't post logs and tell precisely what is missing I cannot fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Aslain said:

My telephaths are on vacations. :P If you don't post logs and tell precisely what is missing I cannot fix it.

Sure sorry, I’ll fix that :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think there is something wrong when the installer itself. First, the xvm option to have a selected server when login doesn’t work. and I have to select manually EU2. Second, Hangar Tools and stats replaces xvm carousel and expected damage, wn8 etc. 

9E39A5DE-822D-4739-BBD3-35E4BD3468BE.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't see your logs attached.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Sorry, coming. Also, Awfultankers session stats doesn’t work. No WN8 and battle count only other stats. Perhaps you can check that in the log too. I saw some error from Zorgs audio mod as well. 

 

Finaly, hangar clock and calculator doesn’t work either. 

Edited by Interface2037

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still no logs, but maybe try new modpack #13b.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finaly some good news...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.