Jump to content
pseudocalm

WoT 1.0.1.1 #19 broke my ability to log in

Recommended Posts

Posted (edited)

I upgraded from #14 to #19 yesterday, and now I can't log in to WoT. The login screen shows 0 servers in the dropdown list and "connect" is greyed out. Reverting back to #14 allowed me to connect again.  I wish I could download #18.  Is there a place on this site that keeps some of the old versions of the installer? If not, why not?

Edited by pseudocalm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make a selection for the region changer mod (sub-option)

 

v1.0.1.1 #18 (06-06-2018):
- added options to the region changed in Auxilium branch

Share this post


Link to post
Share on other sites

What do you mean make a selection for the region changer?  When I log into WoT I usually get a ping in the top left, I use the mod that shows me every region, and what I ping to it, and how many people are currently on each server across the top of my screen, then I get a drop down menu with all of those servers in it to choose from.  With #19 installed, I got no ping showing at the top, no list of servers at the top, and the drop down menu had nothing in it and was grayed out and not selectable. I fail to see how this state of affairs would be an option of any kind. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have selected the Region Changer mod under Auxilium in the modpack, correct?

 

It's just a guess since you didn't attach the required log files. :)

 

But that's about the only thing that would empty out your server list.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Wow. So I guess the cause of my problem is #18 :

forced Auxilium to use appdata for its cache
- added options to the region changed in Auxilium branch

 

Not sure what the first bullet point means there, but I have to question why the #18 installer would de-select all of the regions but keep the region selecter check marked.  Because when I looked for auxilium that is what I found, yet when I de-selected and re-selected the region selector mod it automatically selected all 4 regions, presumably to stop what happened to me from happening to someone who accidentally clicks it. 

Thank you for the help.

Edited by pseudocalm

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's because of the added options yeah.. not sure if it would be fixable - but auto-selecting something based on previous installation, when new stuff is added as sub-options, would be a problem too, since the installer couldn't possibly know which region it should default to :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.