Jump to content
Sign in to follow this  
morcz

WoT 1.02 crash to desktop after few games

Recommended Posts

It's more or less ok for me, you have to go "piano" on the mods, the strict minimum is ok but if you go crazy shit will happen :)

 

I'd like to thank Mister Aslain and send him all my love for all the extra work he did, he is doing and maybe he'll... And hope he is fine now after all the bad karma, keep it up dude !!!!

 

Wish you all the best !

Raoul.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

something has changed since they put the patch 8 and it depends on the 'xvm now I have everything and I deleted only xvm, I'll try the 11. As for the work of Aslain that say .... just a big thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/18/2018 at 9:28 PM, ZLRider said:

Aslain, first off thank you for all you do when WG try's its best to screw things up. I posed my logs earlier but was still having CTDs after making some changes. I started taking out XVM mods having to do with the hangar and once I got down to taking out the carousel, that seems to have fixed the issue. I've played a couple hours or so now with no CTD and before I was getting one about every 3-4 games. Again thank you for your patience and hard work.


Did the removal of the carousel solve the issue once and for all for you? I also use the 3 row version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Borsao said:


Did the removal of the carousel solve the issue once and for all for you? I also use the 3 row version.

No I still had the issue though only rarely. I went back to my old setting with the carousel on ver. 9 and had one ctd in a couple hours of playing. Removing the carousel did seem to help but not eliminate the problem. Trying ver. 11 tonight so will update after playing for a while.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to say thank you, everything works perfectly

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some CTD’s after and before battles. 4 in total in 43 games played. Thankfully Yasenkrasen found a solution to have the session stats saved after each battle so they won’t be lost because of the crashes. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

my game is auto closing /clashing after every single game. I have no idea which mod causes it. Appreciate if you could assist on it.

 

Thanks.

 

 

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Durainello said:

Hi,

 

my game is auto closing /clashing after every single game. I have no idea which mod causes it. Appreciate if you could assist on it.

 

Thanks.

 

 

Aslains_WoT_Logs.zip

 

1 hour ago, Supertuschi said:

well-known problem ... see above

Aslains_WoT_Logs.zip

 

You both are installing hitzone skins, try to play without them. It helps to some people, I have no problems with that skins tho.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting pretty regular CTD's (using v.1.0.2.1_15) in-game; I'm not running any carousel mods & I've left XMQP out as well as disconnecting from that service on XVM but things are getting pretty unplayable.

 

Can anyone see any conflicts or potential causes via my logs?

 

 

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Greatly appreciate the job that you do. Just a heads up: I was running vanilla due to the unstable xvm. Today, I reinstalled the mod pack and it crashed to the desktop as soon as the garage appeared on the first log in after installing the mod pack.

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uninstall XVM if you keep crashing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

For me at least, it’s an improvement. Of 100 battles played the last two days - 2 ctd’s. Using the simple garage mod. 

Edited by Interface2037

Share this post


Link to post
Share on other sites

  Hello guys.  Yesterday i installed this mod and the game continuosly crased after the battle finished. I tried to fix the game with every solution i know possible:

     - reinstalled updates from windows and istalled again

     - uninstalled driver from nvidia and installed version 388.xx

     - delete game and reinstalled client version (the installed game was verry old 2-3 years)

 

   Nothing worked for me. the game was crashing every time the battle ended. If your game makes the same like mine uninstall aslains. This is the solution now.

 

        Sistem: nvidia gtx 970, i5 6600, 16 gb ddr4, ssd samsung 256 gb, windows 10/ 64 bts downloaded from microsoft official web page.

   Sorry for my english im a beginner. Good luck at the game and thx aslain for the work he is making.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello again tested a new version Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.1.0.2.1_16 this one ork's flawless.

Share this post


Link to post
Share on other sites

#19 48 games, not a single CTD. The only thing is that XVM has been on and offline intermittent during the day, and that the wn8 color scales are wrong. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure why it happened, but just wanted to report it. I also noticed alot of client freezing. Mostly when coming back from a battle.

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try without Element Armor mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Arkhorse  @Aslain If that dose stop the crashing let me know. However it looks  to be be more of a symptom of what ever is causing the crashing. In the logs it looks like lots of callbacks, canceling of callbacks, local resources, objects and entities that are failing to be found when transitioning from battle to front end.

 

Maybe something's changed. or some mods aren't playing well together and cleaning up things other mods are still using?

 

hmm.. when you crash or have issues leaving battles. Is there any consistency to if they are battles where you are alive or destroyed at the end? If destroyed are leaving super fast ASAP or hanging around for a bit before leaving? Different things clean up at different times depending on the player state as they are leaving the battle so it might be related.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, elementofprgress said:

@Arkhorse  @Aslain If that dose stop the crashing let me know. However it looks  to be be more of a symptom of what ever is causing the crashing. In the logs it looks like lots of callbacks, canceling of callbacks, local resources, objects and entities that are failing to be found when transitioning from battle to front end.

 

Maybe something's changed. or some mods aren't playing well together and cleaning up things other mods are still using?

 

hmm.. when you crash or have issues leaving battles. Is there any consistency to if they are battles where you are alive or destroyed at the end? If destroyed are leaving super fast ASAP or hanging around for a bit before leaving? Different things clean up at different times depending on the player state as they are leaving the battle so it might be related.

 

@elementofprgress The freezing is still there. It doesnt seem to matter if I am alive, or dead. The crashing is gone though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi !

 

Yesterday (Sunday) I plaeyd a few games. Everytime crashing to desktop after the battle when coming back to the garage.

 

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

me, will be quit from game and load again, cũng chậm 2-3min so với team

Edited by Meomeo
me, will be quit from game and load again, cũng chậm 2-3min so với team. ban dk luc no lai mat ket noi voi may chu

Share this post


Link to post
Share on other sites

To avoid Crash to desktop

 

Delete options of Hitzone skin & ATAC.

 

It works for me well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For people who are crashing:

 

1. Remove hitzone skins (nor any skins)

2. Install minimalistic hangar

3. Remove XVM

 

If you play on Windows XP - XVM is crashing on it so upgrade your windows to 7 or 10.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I found that CTD happens when you enter loading, if there is Edelweiss japanese tank in battle.

I checked it in phyton.log file.

 

p.s. I use XVM and no skin, no sound mod.

Edited by kurzweiler

Share this post


Link to post
Share on other sites

I wonder why the hitzone skins are crashing some people , but not everyone?

I was using koreanrandome's skins,and crashing, while my friend has no issues.

We use the same mods all the way down the list too, with intel/nvidia rigs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, DRAGONFIRE_Sr said:

I wonder why the hitzone skins are crashing some people , but not everyone?

I was using koreanrandome's skins,and crashing, while my friend has no issues.

We use the same mods all the way down the list too, with intel/nvidia rigs.

It's computer specifications/gfx drivers. Got that info from WG.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.