Jump to content
Interface2037

Yet another update 1.0.2.1 this morning

Recommended Posts

Which of course changes the folder name. Tried moving all mods from 1.0.2.0 to the new folder but is doesn’t work it seems. Just so you know.

 

Edited by Interface2037

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Interface2037 said:

Which of course changes the folder name. Tried moving all mods from 1.0.2.0 to the new folder but is doesn’t work it seems. Just so you know.

 

yep did same and it crashes

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

My game shows no available servers(the selection screen is blank), so i can't login.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, Alehoh said:

My game shows no available servers(the selection screen is blank), so i can't login.

You're using region changer, and didn't select the servers for it to show? :) for Auxilium.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Il y a 22 heures, Alehoh a dit :

My game shows no available servers(the selection screen is blank), so i can't login.

Have same issue, will check what Quaksen tag, but so far I've reset WOT parameters, and clear DLC, remove prefered server and auto-connect still there.

The advice was good. I did not see this new option that is tagged by default; but not servers area. 

Edited by FabriceP
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, just loaded up the latest 1.0.2.1 and get an error message @ Game resource path does not exist  :/world of tanks/res mods/1.0.1.1

 

What am i missing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, scoobs said:

So, just loaded up the latest 1.0.2.1 and get an error message @ Game resource path does not exist  :/world of tanks/res mods/1.0.1.1

 

What am i missing?

Well, with that error message, ASIA is still on 1.0.1.1 game version, and you shouldn't be using the 1.0.2.1 modpack for it. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I switched to 1.0.1.1#19 and it doesnt even start , even when i hit the box to delete dl cache

actually iver tried it with and without the box ticked

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, scoobs said:

Well, I switched to 1.0.1.1#19 and it doesnt even start , even when i hit the box to delete dl cache

actually iver tried it with and without the box ticked

Don't know what to say.. is ASIA currently down?

 

At least I cannot open their website; "This site can’t be reached worldoftanks.asia took too long to respond."

 

Please attach log files if you're having issues - and please make a seperate thread for it and explain your issue :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.