Jump to content
Sign in to follow this  
Thelonewolf13

ARP skins, some UI-functions and ARP "Explosions" not showing up properly in WoWS 0.7.6.0.346048

Recommended Posts

I have tried installing some features of the WoWs modpack today, and have taken a look at my game afterwards. I noticed that several of the items I installed don't show up or don't function properly. One of the things to note is that the chat was completely unavailable, even though i had not tampered with it.

 

As you can see in the provided pictures, the skin only applied to the turrets. The re-skin of the rectangle and the lines to it's sides have not changed either, even though i did re-skin them.

 

Does anyone know how to fix this? I have tried reinstalling the modpack with just the ARP skinpack and the ARP crosshair and that ended up not reskinning anything at all.

 

~TheLoneWolf13,

  07-03-2018

World of Warships Screenshot 2018.07.03 - 16.28.51.62.png

World of Warships Screenshot 2018.07.03 - 16.30.56.36.png

World of Warships Screenshot 2018.07.03 - 16.33.36.70.png

World of Warships Screenshot 2018.07.03 - 16.32.34.96.png

World of Warships Screenshot 2018.07.03 - 16.35.28.15.png

Aslains_WoWs_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I have tried re-installing he modpack again and tweaked some system settings (post processing, etc.) and now the skins DO seem to work.

 

As such, i guess the problem has been solved.

Edited by Thelonewolf13

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesting, which settings have you enabled? Post processing and?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.