Jump to content
memfishCZ

Something went wrong ... :(

Recommended Posts

Hi i installed your mod pack, latest version and when i start the game it dont work properly i dont know what to do. Reinstaled 2x times.

Thanks for all help 

Aslains_WoT_Logs.zip

ScreenShot_20180914155205.png

ScreenShot_20180914155126.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Something wrong on your side, I cannot reproduce it form your logs. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you attach log files that are generated after you encounter the error? The error message specifically says to check python.log - but your attached one is empty.

Either because you generated logs after a clean installation. Or if you have set the file as read-only, for some reason.

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im trying to reinstall the game and install the modpack again so i will reply later with some status update,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reinstalled and successfully intalled mod pack, but thanks anyway for replies have a nice day :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for letting us know that things worked out :)

Have a nice day yourself!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.