Jump to content
Interface2037

Stuck at loading screen

Recommended Posts

New update and always problems. For me I just get stuck at loading screen. Even after the battle have started and after the battle

is over..Any ideas? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are none. Since I have to alt+f4 to restart the client the log folder is empty :/ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installer logs will be still created. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Aslain said:

Installer logs will be still created. 

I hope you can figure this one out :/

 

 

Edit; im testing in Team Training. Not random battles. Don't want to mess up my stats because something doesn't work. 

 

Edit 2; tried my old account in random and it worked. So it might be problems with Team Training. Can anyone confirm this? 

Edited by Interface2037
Adding logs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. This only happens in Team Training mode. Works in random. Don’t know about Team Battles or strongholds.

 

Appreciate the good work Aslain! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.