Jump to content
Sign in to follow this  
Szakred

Błędy w grafice czołgów.

Recommended Posts

 

Witam, od dłuższego czasu mam dość dziwny problem, ale chyna ss,y które wstawię poniżej wyjaśnią wszystko.

 

 

shot_003.thumb.jpg.b58a5402b1c269e408b9d5d082acead4.jpg

 

 


shot_002.jpg

shot_004.jpg

 

 

Aslains_WoT_Logs.zip - Tutaj są Logi. 
Szczerze nie wiem czego jest to wina, mojego kompa czy samego modapacka, problem występuje na różnych tierach zazwyczaj 5+ 
Nie jest to uciążliwe w jakiś wyjątkowy sposób ale jednak trochę to wybija czasami z "rytmu" tak to ujmę. 

Edited by Szakred

Share this post


Link to post
Share on other sites

Możliwe że to ma związek ze skórkami koreanrandom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Też mi się tak wydaje gdyż problemu nie ma gdy nie ma skórek, ale nadal pozostaje pytanie: Jak to naprawić? i czy jest to wina mojego kompa, że nie wyrabia czy też samego moda. I czy po prostu nie zwracać na to uwagi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak testowalem WoT 1.2.0 to juz to wtedy widziałem na niektórych czołgach, po prostu czasami pojawiaja sie dziwne kolory na skórkach. Najczesciej wpisane są w polygony na modelach czołgów, i mienią się różnymi kolorami. 

 

Jesli lubisz te skórki to zostaw, poki nie crashuje to nic zlego sie nie dzieje.

 

Czemu tak sie dzieje nie do konca wiem, ale twórcy skórek plotkowali na forach że WG pozmienialo coś rodzaje kompresji i stare skorki moga crashowac, badz powodowac dziwne efekty, jak ten który doświadczyłeś.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok dziękuję za informację. Po prostu będę olewał te błędy. Myślę, że można zamknąć już temat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeszcze jedno, jakie masz ustawienia grafiki? Czytalem ze mozna sprobowac zmienic ustawienia teksturek na Wysokie zamiast Najwyzsze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja lecę na niskich od patcha 1.0, przepraszam, że tak późno odpowiedź. Procek I3, grafika  AMD Radeon (TM) R5 M330 i 4GB RAM'u.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.