Jump to content
Infernal_Dalek

Crashes to Desktop Mid-battle

Recommended Posts

Keep getting crashes to desktop. Quite often at the most inopportune times, such as going around a corner or moving forward to peek over a hill. Just results in a lame %100 bill with 0 damage done.  

  

It has kept happening through the last few versions for 9.10. I wiped out res_mods entirely and game worked fine. I installed Quickybaby's modpack and didn't get any crashes either. I really hope it's not Gnomefather's, because default engine/gun noises are lame. 

_Aslain_logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup, that's the one - the best would be to post one right after you get a crash, as it might have some clues as to what causes it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup, that's the one - the best would be to post one right after you get a crash, as it might have some clues as to what causes it

Alright, I'll reinstall the modpack and post both files at the next crash I get. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hopefully it'll give some clues as to what causes it.

 

Though it might be related to Gnomefather's sounds, if that was the only difference between you using Aslain's and Quickybaby's.

(Going by the assumption that you didn't have Gnomefather's with Quickybaby's pack) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hopefully it'll give some clues as to what causes it.

 

Though it might be related to Gnomefather's sounds, if that was the only difference between you using Aslain's and Quickybaby's.

(Going by the assumption that you didn't have Gnomefather's with Quickybaby's pack) :)

Alright, got a crash on 3rd or so game. Here ya go. I'm gonna take a break from tanks...trying to do light tank missions, so I'm actually getting good scouts on my teams. Figures...the only time my team has scouts worth a damn I'm competing with them for spots/spotting/etc.

_Aslain_logs.zip

python.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah worth to give it a try and remove Gnome sounds, try without them.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah worth to give it a try and remove Gnome sounds, try without them.

Well, I've played a good number of games without Gnomes and no crashes. Damnit, I guess that's it...I hate playing without them, though. Default engine noises....is there even such a thing? I only hear tracks clattering, powered by silent engines.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you try without these mods:

 

 

            Battle Assistant for SPG

            Vehicle Exp Extended by spoter

               Custom SPG crosshairs
                  from Sword of Damocles
         Spotted Extended "Firefly" by spoter
         Spotted vehicle direction on aim circle
         AutoAim Indication+
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Could you try without these mods:

 

 

            Battle Assistant for SPG

            Vehicle Exp Extended by spoter

               Custom SPG crosshairs
                  from Sword of Damocles
         Spotted Extended "Firefly" by spoter
         Spotted vehicle direction on aim circle
         AutoAim Indication+

 

Sure thing! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried without those mods. Got a mid battle crash. Right as I began flanking a T-54 in my WZ-131, too...  It just makes me mad to imagine these players getting a free kill off of me because of this.  

  

Edit: Woops, think I was still using Battle Assistant for SPG, but I wasn't even playing an SPG. Also, between replies, I was playing with only my two most essential mods and experiencing no crashes. They were Battle Assistant for SPG and Autoequip garage mod. 

_Aslain_logs.zip

python.log

Edited by Infernal_Dalek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

 

I am having a very similar experience.  No crashes with Vanilla.  Crashes with the following options active about 1 in 10 games - but it seems to duration dependent - memory issues perhaps?

 

 Using Battle Assistant for SPG

 Spotted Extended "Firefly" by spoter

 

I have turned them off following a clean reinstall of WoT and no crashes so far ~ 10 games - will continue testing..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for posting all the info, maybe one day will find that bugger.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been getting the same thing. Random crashing even with no more ATAC. I just began reinstalling or i'd send in my logs. Forgot about that.

 

So, i wont install some of those mods, then ill report back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also encounter this problem. I installed the latest update, so ATAC isn't there anymore.

 

Get rid off spoter mods and let know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Get rid off spoter mods and let know.

I'll check it out in a bit and will get back to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Get rid off spoter mods and let know.

For the moment I disabled all that has to do with "spoter". I already played 30+ battles and didn't encounter a crash to desktop.  ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Damn spoter....Thats what I thought, it's not just one mod, there is more of them causing CTD's

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe, it's a bit funny how spoter's mods can behave differently from computer to computer..

 

I'm using these, without having had a CTD:

Angel

Vehicle Exp

Crew Exp

Direction Indicator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe, it's a bit funny how spoter's mods can behave differently from computer to computer..

I'm using these, without having had a CTD:

Angel

Vehicle Exp

Crew Exp

Direction Indicator

Yes, it's strange.

I can only confirm that without the spoter mods I didn't get any CTD's untill now. And I'm playing for about 6 or 7 hours now. Normally I already had at least one CTD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just had a graphical error using arty mod, so theres something with that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Modders getting careless these days :( So many mods with different results on different computers. Most of them (if not all) are made by russian modders....

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the meanwhile I played 2 days without CTD's. So for me anyway it had something to do with the spoter mods.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.