Attention: from 24th July to 10th August I will be in a very weak internet zone. It's unlikely that I'll release any updates in that time, I probably cannot provide any support either. Unless I find a strong signal on some mountain top. / Uwaga: od 24 Sierpnia do 10 lipca będę w strefie gdzie jest zbyt słaby internet żeby wypuszczać aktualizacje paczek. W tym czasie wsparcie z mojej strony będzie ograniczone. Przy odrobinie szczęścia może uda mi się znaleźć mocny sygnał, wtedy jest szansa na coś, ale nie obiecuję.

trohed

błąd w pliku playersPanel.xc

6 posts in this topic

Witam, do pliku konfiguracji XVM - playersPanel.xc  wkradł się mały lecz moim zdaniem istotny błąd który powoduje błędy w karuzeli pojazdów oraz niewyświetleniem się niektórych ikon otóż w lini

31 tego liku na końcu brakuje przecinka

 

jest

      "width": 80

 

a powinno

      "width": 80,

 

jak  by ktoś miał podobny problem stosowny plik w załączeniu

playersPanel.xc

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

A błąd braku "}" w linii 32:7 nie występuje u Ciebie?

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Xeonn said:

A błąd braku "}" w linii 32:7 nie występuje u Ciebie?

 

na chwilę obecną nie stwierdzam u mnie takiego problemu  a jak w/g Ciebie powinna wyglądać ta linia kodu

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bezpośredni link nie odpala instalatora.Pobrałem z linku fo mediafile i

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naprawilem to 

17 hours ago, trohed said:

Witam, do pliku konfiguracji XVM - playersPanel.xc  wkradł się mały lecz moim zdaniem istotny błąd który powoduje błędy w karuzeli pojazdów oraz niewyświetleniem się niektórych ikon otóż w lini

31 tego liku na końcu brakuje przecinka

 

jest

      "width": 80

 

a powinno

      "width": 80,

 

jak  by ktoś miał podobny problem stosowny plik w załączeniu

playersPanel.xc

 

Naprawiono wczoraj, pobierz nowy instalator ponownie, pewnie masz stara wersje ktora miala buga.

14 hours ago, (GB-R)MarekTor said:

Bezpośredni link nie odpala instalatora.Pobrałem z linku fo mediafile i

 

To nie jest zwiazane z tym tematem... ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wiem,rano było to samo.Ten 2 raz sądziłem,że poprawkę zrobiłeś.Jutro potężnie 4 lata u Serba;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now