Attention: from 24th July to 10th August I will be in a very weak internet zone. It's unlikely that I'll release any updates in that time, I probably cannot provide any support either. Unless I find a strong signal on some mountain top. / Uwaga: od 24 Sierpnia do 10 lipca będę w strefie gdzie jest zbyt słaby internet żeby wypuszczać aktualizacje paczek. W tym czasie wsparcie z mojej strony będzie ograniczone. Przy odrobinie szczęścia może uda mi się znaleźć mocny sygnał, wtedy jest szansa na coś, ale nie obiecuję.

Sign in to follow this  
Followers 0
chokky69

SOUND_ERROR

9 posts in this topic

I have problem with sound. When battle starts, I have no sound for about 15-20 sec and after that everything is OK. I have noticed that, in that period of time, there is FPS drop, lag is increased, and long hard disc activity. In python. log, there is SOUND_ERROR. I haven't installed any sound pack, only gun reload sound BELL. This was happening since first version #00 till #04.

Here is my files:

python.log

_Aslain_logs.zip

Edited by chokky69
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/19/2016 at 4:22 AM, chokky69 said:

I have problem with sound. When battle starts, I have no sound for about 15-20 sec and after that everything is OK. I have noticed that, in that period of time, there is FPS drop, lag is increased, and long hard disc activity. In python. log, there is SOUND_ERROR. I haven't installed any sound pack, only gun reload sound BELL. This was happening since first version #00 till #04.

Here is my files:

python.log

_Aslain_logs.zip

From the python log all I see that has a hang is the account helper mod is hanging, not sure 100% if that is causing the lag but worth trying to disable it and see if that fixes the problem

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got same problem, it only happens on first battle when log on ,   every battle afterwards the sound is fine

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I haven't installed account helper. In python.log there are strange SOUND_ERROR lines:

 

INFO: [SOUND_ERROR] Sound fail: 2967843034 - ErrorCode: 15

 

 Something wrong is with sound but I can't find what! Sometimes there are several lines with that error.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

tbh mate every  installer ive had , ive always had  those sound errors in the python log  ,   what gun sounds pack r using , I'm using zorgans.     it cud even be the ut announcer  but I'm not noticing anything in the game

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have no sound pack installed, only six sence sound and gun reload sound. Before 9.17, I didn't have that error in python.log

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sixth sense is a soundpack so to speak and so is the gun reload sound, if the sound error is occurring then it has something to do with one of those sound mods

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've found out that the same SOUND_ERROR in python.log appears even in vanilla! So, it's something wrong with WOT.

1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0