Jump to content
Sign in to follow this  
chokky69

SOUND_ERROR

Recommended Posts

I have problem with sound. When battle starts, I have no sound for about 15-20 sec and after that everything is OK. I have noticed that, in that period of time, there is FPS drop, lag is increased, and long hard disc activity. In python. log, there is SOUND_ERROR. I haven't installed any sound pack, only gun reload sound BELL. This was happening since first version #00 till #04.

Here is my files:

python.log

_Aslain_logs.zip

Edited by chokky69

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/19/2016 at 4:22 AM, chokky69 said:

I have problem with sound. When battle starts, I have no sound for about 15-20 sec and after that everything is OK. I have noticed that, in that period of time, there is FPS drop, lag is increased, and long hard disc activity. In python. log, there is SOUND_ERROR. I haven't installed any sound pack, only gun reload sound BELL. This was happening since first version #00 till #04.

Here is my files:

python.log

_Aslain_logs.zip

From the python log all I see that has a hang is the account helper mod is hanging, not sure 100% if that is causing the lag but worth trying to disable it and see if that fixes the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got same problem, it only happens on first battle when log on ,   every battle afterwards the sound is fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I haven't installed account helper. In python.log there are strange SOUND_ERROR lines:

 

INFO: [SOUND_ERROR] Sound fail: 2967843034 - ErrorCode: 15

 

 Something wrong is with sound but I can't find what! Sometimes there are several lines with that error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tbh mate every  installer ive had , ive always had  those sound errors in the python log  ,   what gun sounds pack r using , I'm using zorgans.     it cud even be the ut announcer  but I'm not noticing anything in the game

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have no sound pack installed, only six sence sound and gun reload sound. Before 9.17, I didn't have that error in python.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sixth sense is a soundpack so to speak and so is the gun reload sound, if the sound error is occurring then it has something to do with one of those sound mods

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've found out that the same SOUND_ERROR in python.log appears even in vanilla! So, it's something wrong with WOT.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×