Jump to content

Recommended Posts

Aslain    2,509

Cos blokuje mody instalatora które nie potrafią przez to polaczyć się przez to z internetem. Jakis antivir / firewall itp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Żadne ustawienia systemu nie był zmieniane. Antivir i firewall nie blokują na 100%. Nie działają mi dwa mody: ikonki konturów i Twoje złote "premki" na karuzeli. Podczas instalacji widać, że są pobierane i instalowane. 

Po ponownym załadowaniu WOTa nie mam już info o nie załadowaniu ScriptLoadera, ale tych dwóch modów nadal brak.

_Aslain_logs.zip

python.log

xvm.log

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pietek_K    0

Witam. Dlaczego po zainstalowaniu jakichkolwiek ikonek czołgów, w czasie bitwy widać dwa wskaźniki poziomu czołgu na jednej ikonce? Zaznaczyłem to w screenshot-cie. Pozdrawiam

shot_001.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Metafan    0
On 29.12.2016 at 9:55 AM, Pietek_K said:

Witam. Dlaczego po zainstalowaniu jakichkolwiek ikonek czołgów, w czasie bitwy widać dwa wskaźniki poziomu czołgu na jednej ikonce? Zaznaczyłem to w screenshot-cie. Pozdrawiam

shot_001.jpg

w ustawieniach gry-> Ogólny -> pokaż poziom pojazdu ;)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pietek_K    0

Dzięki za pomoc. Tak podejrzewałem, że jest to coś prostego w ustawieniach, ale zawsze najlepiej poradzić się specjalisty. Pozdrawiam:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×