Jump to content
Sign in to follow this  
slawek76

Nie mam odgłosów załogi

Recommended Posts

slawek76    0

nie bede zakladal nowego tematu moj problem polega na tym ze nie mam odgłosów załogi, 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aslain    2,510
23 minutes ago, slawek76 said:

nie bede zakladal nowego tematu moj problem polega na tym ze nie mam odgłosów załogi, 

 

W tym przypadku informacji jest zbyt malo, zalacz logi i napisz jak czesto to wystepuje. Informacja o logach w podpisie :)

 

Jako ze ten temat w ktorym to zalozyles jest o innym problemie to wypadalo by zalozyc nowy, zrobie to recznie...

Share this post


Link to post
Share on other sites
slawek76    0

dobra od nowa napisz mi gdzie znajdę te Logi :P a drugie to dźwięki załogi są przez pierwsze dwie bitwy od wgrania modpacka pozniej znikaja

 

 

 

ps. nie ma tematu naprawione 

 

 

Edited by slawek76

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aslain    2,510

Spoko, co do logow to w podpisie jest link do informacji :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
slawek76    0

dopisze tutaj .nie działa celownik arty pod środkowym przyciskiem myszki 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aslain    2,510
On 1/20/2017 at 7:42 PM, gajowy_rogatko said:

Podpinam się pod temat. 
Dźwięki załogi nie instalują się. 

 

_Aslain_logs.zip

python.log

xvm.log

 

Sprawdzilem i plik jest na serwerze i da sie pobierac instalatorem, to cos lokalnie go blokuje. Sprawdz antivira, firewalla, ustawienia internetu, czy nie ma jakiegos wymuszania po https itp.

 

r1GZYNT.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Już się poddałem... Nie mam pojęcia co może blokować... Czy istnieje jakaś możliwość ściągnięcia i instalacji tych dźwięków załogi poza instalatorem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aslain    2,510

Sprawdz Opcje Internetowe, zakładka zaawansowane:

 

07.jpg

 

A tam bezpieczeństwo, i co masz ustawione przy użyj SSL 3.0, użyj TLS 1.0 itd.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aslain    2,510

Może spróbuj "Przywróć ustawienia zaawansowane".

 

Powiedz jeszcze czy nic nie możesz pobrać instalatorem czy też tylko ten konkretny plik który widać na ekranie screena który zamieściłeś?

 

Sprawdzałeś bez antivirusa/firewalla?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie pobierają się tylko dźwięki, reszta instaluje się poprawnie. Antywirusa i firewalla wyłączałem przed próbą instalacji i jest tak samo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aslain    2,510
3 hours ago, gajowy_rogatko said:

Nie pobierają się tylko dźwięki, reszta instaluje się poprawnie. Antywirusa i firewalla wyłączałem przed próbą instalacji i jest tak samo

 

Zobacz ręcznie, pobierz http://tinyurl.com/kptbomba , wrzuć do katalogu Aslains_DLC_cache i wtedy odpal instalator na nowo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
guzio141    1

Witam, mi też nie działają dźwięki załogi, zawsze wrzucałem ręcznie ponieważ to były dźwięki +18, nigdy nie było problemu aż do wczorajszej aktualizacji i instalowania modpaka.

Jak ktoś coś by podpowiedział :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aslain    2,510

Wszystkie mody dzwiekowe wypuszczone przed 9.17.1 juz nie dzialaja, i nie beda, poki ich ktos nie zaktualizuje.

Share this post


Link to post
Share on other sites
guzio141    1

Rozpakowałem ten plik z dziękami mój i oryginał, porównałem zawartości w nich, mają inne nazwy plików dźwiękowych.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×