Jump to content
Sign in to follow this  
Ankuba

Brak markerów XMQP

Recommended Posts

Witam, w załączeniu (myślę, że dobrze ;-) ) pliki. Problem jest taki że nie widzę żarówki wyspotowanego czołgu ani innych markerów  z funkcji XMQP. Tak jak pisałem na forum WOT mogę jedynie malować po minimapce.

Pozdrawiam

_Aslain_logs.zip

XVM.log

python.log

Edited by Ankuba
uzupełnienie opisu

Share this post


Link to post
Share on other sites

A na stronie xvm masz włączoną opcję XMQP w ustawieniach?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Ankuba said:

Witam, w załączeniu (myślę, że dobrze ;-) ) pliki. Problem jest taki że nie widzę żarówki wyspotowanego czołgu ani innych markerów  z funkcji XMQP. Tak jak pisałem na forum WOT mogę jedynie malować po minimapce.

Pozdrawiam

_Aslain_logs.zip

XVM.log

python.log

 

Wybrałes markery tylko w OTM, nie wybrałeś markerów XMQP w Panelu Graczy, dlatego ich tam nie ma.

 

Czy szukales ich w OTM w grze?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wiem, że w instalatorze są dwa pola do wyboru dot. XMQP ale czy wybiorę oba czy pojedyńczo to nic to nie daje. Próbowałem różnie instalować w tym także bez SPOTMESSNEGERA  i porażka.

 

Niestety zdążyłem zainstalować już tę usuniętą paczkę ;-).

 

 

 

Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe

Edited by Ankuba
dodanie plików

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/10/2017 at 11:12 PM, Ankuba said:

Wiem, że w instalatorze są dwa pola do wyboru dot. XMQP ale czy wybiorę oba czy pojedyńczo to nic to nie daje. Próbowałem różnie instalować w tym także bez SPOTMESSNEGERA  i porażka.

 

Niestety zdążyłem zainstalować już tę usuniętą paczkę ;-).

 

 

 

Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe

 

Załączyłeś .exe ;)

 

19 hours ago, Kapsello said:

Siemka Aslain ;)

 

Dzisiaj u mnie też pojawił się ten problem. W załączniku przesyłam logi.

 

Pozdro ;)

Aslains_WoT_Logs.zip

 

Widziałem że ludzie od XVM coś kombinują z XMQP, być może nowsza wersja zrobi jakąś różnice, ja na to nie mam w ogóle wpływu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No tak właśnie myślałem, że to oni coś kombinują.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jest rozwiązanie tego problemu. Trzeba usunąć czcionki XVM (u mnie były dwie) z katalogu CZCIONKI  w Windowsie. Klikamy Panel sterowania następnie folder CZCIONKI i na samym dole u mnie były dwie czcionki XVM, wywaliłem je i markery się pojawiły. Pomogli spece z działu XVMa na forum WOTa.:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.