Jump to content
3vil_PL

Problemy z aslainem - ładowanie sie garażu - problem rozwiązany

Recommended Posts

jak zwykle nieidzie sciagnac paczki wiecznie reklamy zasrane ile mozna klikac by sciagac szok 

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Trzeba kolego klikac tylko raz w prawym górnym rogu "skip this add" a nie w te cuda na środeczku. jak coś mam Aslaina juz pobranego. to link do packa z mojego re-uploadu. Możesz spróbować pobrać tutaj.

 

https://www.mediafire.com/file/kpmm4op6c36iq93/Aslains_WoT_Modpack_Installer_v.9.20.0_00.exe

 

p.s. troche spokoju na przyszłość Aslain robi to co robi "za darmo" więc nie na miejscu jest taki język :)

Edited by Smoq

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wystarczyło 2 razy kliknąć i odczekać z 20s i działa :) Nie warto się spieszyć ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smoq a wszystko działa Ci poprawnie? Ja pobrałem modpack, zainstalowałem wszystko co potrzebowałem tak jak w poprzedniej wersji modpacka i podczas gdy uruchamiam grę to pokazuje mi się garaż i w tle widać ostatni czołg jakim grałem, wszystko jest przyciemnione i mam odświeżanie pojazdów i nic się nie dzieje ;/ Odpalałem bez modów to działa wszystko :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Screamsonic a przypadkiem nie masz moda dzięki któremu możesz zmienić wygląd garażu? Bo jeżeli tak to u góry w prawym rogu powinieneś mieć taki hangar i w nim zmieniasz wygląd bo jeżeli ostatni czołg to coś czuje że możliwe iż to to jako iż jest taka opcja ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Screamsonic said:

Smoq a wszystko działa Ci poprawnie? Ja pobrałem modpack, zainstalowałem wszystko co potrzebowałem tak jak w poprzedniej wersji modpacka i podczas gdy uruchamiam grę to pokazuje mi się garaż i w tle widać ostatni czołg jakim grałem, wszystko jest przyciemnione i mam odświeżanie pojazdów i nic się nie dzieje ;/ Odpalałem bez modów to działa wszystko :(

jestem w trakcie pobierania modów (czyściłem folder) a jest tego u mnie 1.62GB..... jak tylko zainstaluję powiem czy śmiga.

 

P.S. jako że to pierwsza wersja istnieje możliwość że któreś mody jeszcze nie są "dopieszczone" do 9.20

Share this post


Link to post
Share on other sites

tez nie moge wejść do gry cały czas odświeża pojazdy co zrobić?

3 minuty temu, Smoq napisał:

jestem w trakcie pobierania modów (czyściłem folder) a jest tego u mnie 1.62GB..... jak tylko zainstaluję powiem czy śmiga.

 

P.S. jako że to pierwsza wersja istnieje możliwość że któreś mody jeszcze nie są "dopieszczone" do 9.20

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Logi.... bo inaczej nie naprawie. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tomekca - nie zrozumiałeś, tutaj wygląd garazu nie ma nic do rzeczy, bo nie uzywałem takiego moda. Zaraz dodam fotkę. Nie wiem co się dzieje i nie wiem jaki mod moze broić, nie znam się na logach itd. Jestem graczem nie informatykiem :(

shot_004.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fotka to za malo, logi....

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minutę temu, Aslain napisał:

Fotka to za malo, logi....

co to te logi?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Tak wiem, pracuję nad tym. Pisałem - jestem gracz, nie informatyk, dlatego to dla mnie trudniejsze :> Zaraz wyślę.

 

PS. o to chodziło? 

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by Screamsonic

Share this post


Link to post
Share on other sites

W podpisie posta masz info.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minuty temu, Screamsonic napisał:

Tomekca - nie zrozumiałeś, tutaj wygląd garazu nie ma nic do rzeczy, bo nie uzywałem takiego moda. Zaraz dodam fotkę. Nie wiem co się dzieje i nie wiem jaki mod moze broić, nie znam się na logach itd. Jestem graczem nie informatykiem :(

Wybacz mój błąd czytanie ze zrozumieniem u mnie się kłania. :/
A co do paczki u mnie śmiga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Używacie Podświetlanie wybranego czołgu to nie instalujcie, to jeden z modów który powoduje ten problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Ok odznaczam ten mod. 

Ps. Działa, w razie problemów będę pisał.

Edited by Screamsonic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bez tego moda garaż ładuje się poprawnie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Super.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Działa. czyli to podświetlanie roz.......ło system :D dzięki wielkie Aslain .. a teraz marsz do łóżka :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

W końcu mogę.... ale musze wysłać nowy instalator bez tego moda.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Ogólnie nie widzę opcji którą miałem wcześniej a teraz mi zniknęła. Chodzi o wyświetlanie wn8 + eff podczas bitwy. Miałem to ustawione. A teraz nie ma tego w bitwie a jak szukam w liście modów to nie widzę tego moda. Jestem ślepy czy jak?

PS. Ok wyczytałem w opisie modu, ze tymczasowo usunięty. Czekam az wróci bo to bardzo przydatny mod. 

Edited by Screamsonic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Przestal dzialac, jak autor tego moda go nie naprawi to dodam inny podobny od kogos innego.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×