Jump to content

Pozłacane czołgi premium (by Aslain)


Recommended Posts

Witam,

 

Obecnie wszystkie czołgi premium są złote, zarówno te generujące dodatkowy przychód jak i te które "tylko" szybciej szkolą załogę.

Proponuję aby czołgi dające dodatkowy zarobek pozostały złote a te szybciej szkolące załogi na przykład pomarańczowe lub po prostu ciemno-złote, aby mieć świadomość, że nie dają dodatkowych kredek.

 

Pozdrawiam

 

Link to comment
  • 4 months later...
  • Administrator

Program do tworzenia ikonek (TIM) rodziela czolgi na 3 rodzaje, zwykle, premium i specjalne. Aktualnie zlote ikonki robione sa tak ze program ten koloruje ikonki czolgow premium i specjalnych na jeden zloty kolor. Czolgi premium sa to aktualne premiumy (takie ktore w danej chwili mozna kupic za gold lub pieniadze), ale WG ukrywa tez "zarabiajace" czolgi jako specjalne i tu jest problem. Jesli pokoloruję tylko te aktualne premiumy to bedzie brakowalo sporo tych ktore tez sa premium ale kolorowane jako specjalne. Dlatego obecna metoda, jest nie idealna ale najlatwiejsza do zrobienia. Jak ktos znajdzie jakis latwy sposob, lub przygotuje specjalne konfigi dla TIM to moge to potem wydac, a w innym wypadku musi to zostac jak jest.

Link to comment
  • Aslain locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.