Jump to content
Sign in to follow this  
mexi

Brak logowania do garażu - stałe odświeżanie pojazdów

Recommended Posts

Po zainstalowaniu modpacka (wersja 00 jak i wersja 01) podczas logowania do gry pojawia się "odświeżanie pojazdów", które nie znika. Bez modów wszystko jest ok.

Aslains_WoT_Logs.zip

WOT1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wgralem te same mody i wchodze do garazu, moze musisz wyczyscic recznie cache gry w appdata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikro akt. (0.9.20.1_1) Data 19.10.2017

Oba serwery EU - 4:30 UTC (06:30 CEST)
WoT Eu 1 - 5:00 UTC (07:00 CEST)
WoT Eu 2 - 5:30 UTC (07:30 CEST)
Każdy restart potrwa około 25 minut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pobawiłem się modami i znalazłem ten, który stwarza problem - to "Equip Auto od ekspoint". Bez niego wszystko działa ok.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie tego nie powodowal, ale pewnie mamy inne pojazdy w garazu i inne pojazdy zapamietane przez tego moda. 

 

Mozliwe ze wystarczy ze sie wyczysci cache moda czyli folder: auto_equip i na nowo wybierze swoje w grze wyposazenie - najlepiej wczesniej zrobic sobie kopie tego folderu na wszelki wypadek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×