Jump to content
Richcam

Shooting problems

Recommended Posts

im using the beta version of the mod pack version 9.20.1_00 and i have the same mods as last patch, any clue what mod could be cause me not been able to fire?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please attach log files.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

Same problem here.

I just tried 2 different sights giacint and harpoon minimal.

Started 2 games w arty. I could not shot a single shot. Aiming circle not moving and never loads up. so you can not shot if u click nothing happens.

It seems sight not working.

I just removed any custom sight.

Everything work fine now

Share this post


Link to post
Share on other sites

just uncheck autoaim plus and u will able to shoot again

Share this post


Link to post
Share on other sites

remove that mods:
- all custom crosshairs
- all damage panels
- all Aim Helping mods
- gun and engine sounds
 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks, this advise helped. Can at least shoot again  :D

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the autoaim permanently broken?  It seems to be the cause of not being able to shoot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why? I played with this mod today and I definitely could shoot. Maybe it's causing some unexpected problems with the event battle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×