Jump to content
Sign in to follow this  
madziar

Battle Observer

Recommended Posts

Podobnie jak w poprzedniej wersji 9.20.1x - brak ikon pojazdów. W poprzednim przypadku mozna bylo ikonki wlaczyc/wylaczyc prawym altem (o ile dobrze pamietam).

W obecnej chwili nie ma takiej mozliwosci.  W zalaczniku SS i logi...shot_148.thumb.jpg.82e93c16fbe8fe8dbc5a47d19bae43e0.jpg

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by madziar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pewnie masz w opcjach gry wylaczone, w modzie dziala poprawnie, pod warunkiem ze wlaczysz w opcjach gry tez.

 

O ile mowimy o tym samym, jak nie to pokaz na obrazku o co chodzi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie ma tego w opcjach gry... to samo na styl Tratatank. Przetestuje jeszcze styl Locastan i dam znac.

SS w zalaczniku

battle.jpg

Tratatank.jpg

Edited by madziar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masz wyłączone a ikonki są w modzie, masz cos źle ustawione

Share this post


Link to post
Share on other sites

@madziar Jak nie ma, jest, dobrze popatrz. ;) Nie mam teraz czasu wklejac screenshota.

Share this post


Link to post
Share on other sites

zainstalowalem kolejna wersje BO z paczki v.9.20.1.2_01. tym razem styl Locastan i ikonki sa widoczne... To jak to jest - w jednym stylu BO sa widoczne drugim nie  ?? Nie ruszalem ustawien gry - przeinstalowalem tylko paczke z kolejnym stylem BO

 

BTW - prosze o info - gdzie w ustawieniach gry mozna je wlaczyc/wylaczyc.

Locastan.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Angielski przyklad, ale chyba dasz rade w polskiej wersji :)

 

shot_4252.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

dziekuje za podpowiedz - ikony wrocily na swoje miejsce ;)

dziekuje za pomoc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niestety - to nie koniec moich przygod z ikonami... w obecnej paczce v.9.20.1.2_03 - BO wyswietlany jest poprawnie (po wlaczeniu go w opcjach gry).

Ikony samoczynnie znikaja podczas gry - wchodze w menu ustawin zaznaczam opcje "wlacz" i przez ~2 minuty sa widoczne po czym znowu znikaja. Po zniknieciu w menu sa wylaczone. 

jakies rady - co z tym fantem mozna zrobic ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolejna paczka modow - tym razem .9.20.1.2_08 - nadal problem BO nie rozwiazany - prosze o podpowiedz co mozna z tym problemem zrobic??

W zalaczniku logi + SS... post wyzej opisalem problem z ktorym sie borykam.

SS Battle Observer ustawienia.jpg

ustawienia.jpg

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie moge nic więcej pomóc, z mojej strony wszystko jest ok a mod jest aktualny, być może kolejna wersja BO sprawi że problem zniknie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dzieki za informacje... potestuje jeszcze inne ustawienia.

BTW - czy rownolegly folder w grze z SB (SandBox) moze byc przyczyna klopotow z mod'ami ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sandbox moze robic problemy, pod warunkiem ze uzywasz go aktywnie do grania, czyli odpalasz z niego mody albo grę zamiast prawdziwego folderu.

 

Autor BO jest bardzo produktywny, narobil mnóstwo poprawej i nowosci, i dalej miesza: https://bitbucket.org/Armagomen/battle_observer/commits/all

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dzieki za info... szkoda ze skrypty sa w cyrylicy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eureka! 

Szybkie naprawianie gasienic i prosbe o wsparcie (zaznaczanie czolgow nieprzyjaciela) mam przypisane do klawisza numerycznego - to powoduje wlaczane/wylaczanie ikon...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×