Jump to content

kwasek32

Members
  • Content Count

    90
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United Kingdom

Community Reputation

2 Neutral

About kwasek32

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Server
    EU

Recent Profile Visitors

1,025 profile views
  1. @Aslain czy celownik serwerowy gryzie sie z jakims modem z Twojej paczki ? Bo po instalacji i wybraniu celownika serwerowego ten sie wcale nie zmienia jest ciagle litera V odwrocona i proba zmiany na cos innego nic a nic nie daje. Czy dalbys linka do aktualnej wersji celownika serwerowego ? Pozdrawiam Ps. Nie zglaszam bledu , tylko pytam informacyjnie.
  2. mi tez sie to pojawialo wiec usuwalem to , a potem sie okazalo ze mozna tez to zablokowac i problemu nie ma :)
  3. xvm w trybie frontline pokazywal jedynie panel graczy podczas wczytywania , juz w bitwie nie pokazywalo paneli graczy wcale.
  4. hehe dzieki, mozna zamknac posta , dziala po usunieciu misji osobistych
  5. ok dzieki , sprawdze po pracy i dam znac
  6. Po wgraniu paczki 13 jest problem i nie wiem jak go rozwiazac. Mianowicie dosc dlugie wczytywanie do bitwy mimo iz bitwa sie juz rozpoczela , oraz error wyswietlania misji osobistych. Na dole screeny dodaje z tymi przypadkami i logi.
  7. Aslain to z MP 13b karuzela nadal nie dziala zamiast wybranego na 4 rows w garazu ciagle widnieje 1 rows. Aslains_WoT_Logs.zip
  8. pomocnik misji czy jakos tak , to informacje ktore pod lewym panelem w bitwie sie mialy wyswietlac co musisz zrobic w danej misji z kampanii. ((ale niestety nie ma tego) Ps. zapomnialem dodac ze mimo wyboru karuzeli czolgow na 4 raw ona i tak w garazu jest na 1 oraz nie wyswietla wybranych statystyk na czolgach - pokaz dodatkowe informacje na karuzeli ( Mastery Mark)
  9. Problemy po instalacji nowego MP: 1. celownik serwerowy nie wyswietla sie (mowa o PMOD celownika ktore wybrac mozna w ustawieniach podczas instalacji) 2. misje osobiste mimo zaznaczenia nie dzialaja od kilku MP. 3. problem co iles tam bitew z ladowaniem ekranu poczatkowego bitwy i juz po nim. (po prostu obraz sie kraszuje w czasie ladowania , a w bitwie juz nie widac nic ) Aslains_WoT_Logs.zip
  10. instalacja paczki 11 powoduje utrate dzwieku, ogolnie gdy probowalem wybrac dzwiek 6 zmyslu nie ma nawet odtwarzania slyszalnego dzwieku. po instalacji paczki gra jest glucha !
  11. Podczas wyboru modow i ich instalacji wszystko jest ok, lecz gdy wchodzi nowy modpack i chce by zainstalowalo mi te same mody to jest problem. Musze zaznaczac potem recznie dwa mody , bo nie sa zapamietane z poprzedniej instalacji. A mianowicie: 1 z modow to SafeShot 2 to Pokazuj wynik poprzedniej bitwy Nie wiem po co logi skoro tu chodzi o niezapamietywanie wyboru , co moim zdaniem jest zwiazane z instalatorem modpacka, ale niech i bedzie logi tez dodaje. Aslains_WoT_Logs.zip
  12. Ja tylko napisalem co ja mialem za problem przy instalacji modpacka 1.0.0.1 , wyskoczyla mi informacja iz mam stara wersje klienta gry a po instalacji moda przy probie uruchomienia gry wyskoczyl komunikat o braku katalogu 1.0.0 w res_mods i mods. A modpack instalowalem nowy.
  13. Ty masz wszystkie swoje mody na kompie i instalator nie powoduje u Ciebie zadnych problemow ani nie gubi plikow. a zeby bylo jasniej , to w anglojezycznym forum masz SS z bledow jakie wyskakuja na nowej paczce. Po instalacji jej nie ma wcale folderu 1.0.0 bez ktorego gra nie odpala. ten katalog samemu musialem dodac zeby gra zaskoczyla.
  14. to niby jakiego instalowalem moda , 9.00? World of Tanks folder? ->> Yes Clean res_mods and mods folders? ->> Yes Current date: 29-03-2018 and time: 04:13:05 Build date: 29-03-2018 Mod-Pack Installer by Aslain Version: 1.0.0.1.00 Installed on: klient EU ~~~~~~~~~~~~~~
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.