hubix786 Posted December 20, 2018 Posted December 20, 2018 Cześć, od pewnego czasu mod battlehits mi nie działa - po kliknięciu stosownego przycisku w menu modów menu się zamyka i nic poza tym. Próbowałem już przereinstalować modpack wykorzystując opcję usunięcia wszystkich plików DLC i niestety nie pomogło. Przy instalacji modów zawsze mam zaznaczone usuwanie folderów res_mods. Dzięki z góry za pomoc. Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted December 22, 2018 Administrator Posted December 22, 2018 Konflikt z Hangmanem. Quote
hubix786 Posted December 22, 2018 Author Posted December 22, 2018 Dzięki za odpowiedź, zaraz przereinstaluję paczkę bez garazów Hangman. Rozumiem, że już nigdy te dwa mody nie będą mogły być zainstalowane w tym samym czasie? Quote
Administrator Aslain Posted December 22, 2018 Administrator Posted December 22, 2018 Dalem znac autorowi Hangmana zobaczymy co powie. Quote
Administrator Aslain Posted December 22, 2018 Administrator Posted December 22, 2018 Version 2.29.1:- fixed bug in combination with battlehits Wlasnie naprawil, bedzie w nowej paczce wota. 1 Quote
Recommended Posts