Jump to content

Prawie za kazdym razem wywala mnie z gry

Recommended Posts

Posted (edited)

Zalaczam loga ,zaraz po wywaleniu z gry dostaje komunikat w okienku  z Wota ,ze gra sie wysypala.Dodam ,ze zagram jedna bitwe do konca,a kilka nastepnych  koncza sie po paru sekundach od rozpoczecia bitwy.

Aslains_WoT_Logs.zip

Edited by monlag1
  • monlag1 changed the title to Prawie za kazdym razem wywala mnie z gry
  • Administrator
Posted

Nie mam pojecia co to tam masz. Log pythona masz pusty, XVM log tylko kawalek, ale w tym kawalki nic zlego nie widze.

Aha juz widze, to przez cheaty ktore uzywasz. Niestety nie wspieram uzywania cheatow, wiec musisz szukac pomocy u ich tworcy.

• Administrator
Posted

Od Zorro Jana, czyli ZJ_Mods, w drugich logach juz ich nie ma. Logi nadal puste, skasuj plik python.log i zagraj az sie pojawi problem, i wtedy wygeneruj logi, byc moze te cheaty cos wiecej namieszaly niz sie wydaje.

Generalnie jesli nic o nich nie wiesz to lepiej zabezpiecz komputer, bo ktos Ci tam je zainstalowal. Czesto to robia dzieci, wnuki albo koledzy nieswiadomym domownikom.

• Administrator
Posted

Nie wiem czemu log z folderem profile masz pusty, skasuj ten folder jeszcze. Wykonaj naprawe plikow gry, po za tym, gralem kilka bitew na tych samych modach co masz w logach bez problemow jakie opisujesz. Takze to cos u Ciebie.

• Administrator
Posted

Odinstaluj gre calkowicie, skasuj jej foldery recznie jesli cokolwiek zostalo, skasuj tez wszystko dotyczace WoT w appdata, i wtedy zainstaluj gre na nowo. Wszystko co doswiadczasz to efekt uzycia cheatow.

Posted

@monlag1,zrób lepiej testy komputera z naciskiem na dysk twardy,bo prawdopodobnie pada Ci powoli stąd wywala grę,miałem to samo,więc obstawiam że u Ciebie może być podobnie,spróbuj po wywaleniu z gry restartu kompa,powinno pomóc ale nie na długo

Posted (edited)
2 godziny temu, monlag1 napisał:

Obalam Twoj mit o cheatach-czysty WOT +zrobione tak jak pisales i zainstalowany mod Aslain ,nawet sie bitwa nie zaczela i mnie wywalilo. Prosze o to log:

Kliknij, aby wybrać pliki

zalogowalem sie ponownie od razu po wywaleniu do tej samej bitwy i zas mnie wywalilo na pulpit- log

Aslains_WoT_Logs.zip 130 kB · 0 pobrań

Ja powiem tylko tyle ze ja obalam Twoj mit ze zrobiles czysta istalacje Wot.... niestety tego nie zrobiles... nawet w 2 plikach nadal sa "polaczenia" z zabronionymi modami "ZJ" takze Aslain ma racje. W dalszym ciagu w appdata masz skrypty od m.in. zabronionych modow ZJ ktore niestety nie sa zawsze "czyste" od stron trzecich. przykro mi ale niestety tak sie dzieje jak sie instaluje zabronione mody w szczegolnosci z ze stron rosyjskich 

ps a jezeli uwazasz ze masz czysta ... naprawdę czysta instalacje WoT to nic innego jak skontaktuj sie z nimi (support) wysylajac tzw raport z problemu za pomaca ich programu... ale uwaga jak wykryja niedozwolone mody od razu dostaniesz ban na konto

Edited by tomjac29
  • Upvote 1
Posted
W dniu 11.06.2019 o 16:33, tomjac29 napisał:

Ja powiem tylko tyle ze ja obalam Twoj mit ze zrobiles czysta istalacje Wot.... niestety tego nie zrobiles... nawet w 2 plikach nadal sa "polaczenia" z zabronionymi modami "ZJ" takze Aslain ma racje. W dalszym ciagu w appdata masz skrypty od m.in. zabronionych modow ZJ ktore niestety nie sa zawsze "czyste" od stron trzecich. przykro mi ale niestety tak sie dzieje jak sie instaluje zabronione mody w szczegolnosci z ze stron rosyjskich 

ps a jezeli uwazasz ze masz czysta ... naprawdę czysta instalacje WoT to nic innego jak skontaktuj sie z nimi (support) wysylajac tzw raport z problemu za pomaca ich programu... ale uwaga jak wykryja niedozwolone mody od razu dostaniesz ban na konto

oczywiscie ,ze wysle -nie mam nic do ukrycia.

zrobilem format partycji,wyczyscilem appdata,nowa instalka wota ,aslain mod i wywalilo po 4 minutach. Oto log

Aslains_WoT_Logs.zip

Posted

Jeśli tyle zrobiłeś i nadal coś takiego występuje to najpewniej coś u ciebie i to w systemie siedzi, pozostaje Tobie zrobić format i postawić system na nowo

• Upvote 1
Posted (edited)
3 godziny temu, monlag1 napisał:

oczywiscie ,ze wysle -nie mam nic do ukrycia.

zrobilem format partycji,wyczyscilem appdata,nowa instalka wota ,aslain mod i wywalilo po 4 minutach. Oto log

Aslains_WoT_Logs.zip 129 kB · 3 pobrania

OK. Jeżeli uważasz ze nie masz nic zakazanego przez WG to polecam ten watek https://eu.wargaming.net/support/pl/products/wot/article/10248/ i wysłanie raportu (pełnego) do supportu. Sprawdza dokładnie co i jak i się skontaktują.

PS sprawdź tez czy aby masz aktualne sterowniki karty graficznej

PS 2 Przy instalacji modów zaznacz również opcje "usuń pliki pobrane przez instalator" ponieważ nie robisz tego 

Edited by tomjac29
Posted

w modpacku jest jakis problem z modami , bo mialem ten sam problem co kolega jedynie modpack 02 i po zoomie a raczej w wejscu w jego tryb gra zawisala i wywalalo z gry. Bezpieczny tryb chodzi normalnie , ale instalacja zooma powoduje jakies spiny z innym z modow tylko nie wiem jeszcze z ktorym. Probuje to ogarnac , szkoda ze nie ma Aslain bazy kazdego moda do pobrania z osobna ze swojej paczki zeby nie bylo tyle pierdzielenia sie z ciaglym instalowaniem i odinstalowywaniem modpacka ktory notabene za kazdym razem zostawia syf w katalogach WOT-a !!

• Downvote 1