Jump to content
Sign in to follow this  
Dexter89

Kilka problemów

Recommended Posts

Wgrałem najnowszą paczkę modów oto błędy które zauważyłem :

 

- podczas ruchu myszą nazwy gracza i rodzaje czołgów ruszają się na prawo i lewo ( nie da sie z tym grać po oczach daje)

 

- nie pokazuje aktualnego wyniku bitwy 

 

Czekam z niecierpliwocia na nastepną paczkę ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciezko mi to sobie wyobrazic, pokaz to na jakims nagraniu video. Przenosze do dzialu z problemami. Zalacz tez logi, bo ogolne opisanie problemu rzadko przyczynia sie do wyszukania problemu. Info w podpisie posta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie wiem czy na powtorce to zobacze, najlepiej jakby to nagrac np. na telefonie. Zalacz tez logi, jak je wygenerowac pisze w linki z podpisu posta. Bez tego nie mam mozliwosci nic sprawdzic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

klikam w tą aplikacje Aslains_WoT_Logs_Archiver.exe  niestety po zakonczeniu nie tworzy żądnych logów otwiera folder ale folder jest pusty

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niestety tutaj nie pomoge, cos tam na kompie blokuje ja, a jesli ja to instalator pewnie tez nie dziala poprawnie stad moze masz problemy.

 

Upewnij sie ze uruchamiasz to wszystko z prawami admina (prawy-klik i z menu jako administrator).

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minutes ago, chacky01 said:

Potwierdzam, mam to samo. Przez całą bitwę jest wynik 0:0

Zalacz logi, zobacz tez bez BO.

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minut temu, Aslain napisał:

Zalacz logi, zobacz tez bez BO.

 

shot_007.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
38 minut temu, Aslain napisał:

Nie grajcie z BO.

Problem znikł po wyłączeniu BO :P Zawsze działał :) Teraz wszystko śmiga jak należy. Dzięki za pomoc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak to bywa ze po update gry albo update jakiegos moda cos sie popsuje. Mam nadzieje ze autor to naprawi, poki co nie widze zeby probowal, moze ma dosc na dzisiaj...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aslain ,problem z poruszającym się OTM czołgów jest już opisany na forum WoT.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/708889-ruszajaca-sie-ikona-pojazdu/page__p__16985757#entry16985757

Chodzi o to ,że przy poruszaniu myszką w obojętnie jakim trybie ,ikonki ,nazwa gracza,czołgu ,również wykonuje minimalny ruch i wygląda to jakby obraz "pływał"

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Czyli blad gry. Dzieki za info.

Share this post


Link to post
Share on other sites
W dniu 12.06.2019 o 19:54, chacky01 napisał:

Problem znikł po wyłączeniu BO :P Zawsze działał :) Teraz wszystko śmiga jak należy. Dzięki za pomoc.

gdzie to dokladnie wylaczyc ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Muciago said:

gdzie to dokladnie wylaczyc ?

 

Nalezy nie instalowac Battle Observer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.