Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

hello,

i am installing the mod pack in macos and I can not see the weekness of each tank in garage. is like the stickers are not loaded (hitzone skins). Do you have any idea?

also, it happens sometimes this error (attached)

Screenshot 2019-07-02 at 20.25.33.png

Edited by DanM

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cannot help, maybe someone else can... I have zero experience with your system, but even then if I see such error on PC I could do nothing either. On PC it's some ultra rare case due to local pc stuff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I solved the problem with the error. I killed all remaining process from WOT and fresh installed. I still have the problem with hitzone stickers not seen in garage. Can you please help ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have a vehicles folder filled with subfolders and files in res_mods? Attach logs generated by wot_logs_archiver.exe

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello,did you check the logs? thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

According to the logs hitzone skins weren't installed properly (missing files). You mentioned that you killed the process so that would explain why. Guessing you don't see PoGs contour icons as well, basicaly anything that is based on 7zip hasn't been installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

can i copy/paste the files in a specific location? right now the error is gone, and I can install the mods, but still I don't see the damage zones

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can unpack manualy from .7z copy the contents of version folder to res_mods/1.5.1.2 or mods/1.5.1.2 depending on the path inside 7z.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Location is c:\Games\World_of_Tanks_EU\Aslain_Modpack\DL_cache\ 

 

however not all files there, just those you are installing, in your case it would be :

hitzones_ESTHER_1511.7z

contouricons_PogS_CLEAR_SIMPLE_1511.7z

Share this post


Link to post
Share on other sites

even I unchecked the "delete the DL_cache" I don't have anything in the folder...do u have a direct link to download? thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

thank you! it is working! I don't find the Hetzer one, but I will survive! :) thanks again!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@DanM My advice to you is, just bite the bullet and install Windows 10 via BootCamp. You will see at least 50% jump in WoT performance. I am telling you this from my own experience, as I used to run WoT with Aslain's modpack on my Mac too.

Edited by zzarac
fat-finger spelling
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.