grzesok1 Posted July 6, 2019 Posted July 6, 2019 Cześć od patha 1,5 mam problem z zawieszaniem się gry - w czasie bitwy - gra zawiesza się na 2-3 sekundy aby potem ponownie wrócić do rozgrywki , dzieje się to 2,3 razy w ciągu 10 bitew. Czasami niestety wywala też w ogóle z gry na pulpit , w załączeniu Logi Aslains_WoT_Logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted July 7, 2019 Administrator Posted July 7, 2019 Z tego co czytalem gdzies ostatnio to wina gry, cos popsuli w tym patchu. Grales bez modow? Quote
AKwizard Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Z tym paczem ogólnie jest coś nie tak, ja to się nawet zalogować nie mogę i to obojętnie czy z modami czy bez. Jedynym w miarę pewnym sposobem włączenia wota jest najpierw reset kompa a i to nie daje do końca pewności że nie wywali z gry w trakcie rozgrywki. Quote
kzb3 Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 On 7/6/2019 at 2:49 PM, grzesok1 said: Cześć od patha 1,5 mam problem z zawieszaniem się gry - w czasie bitwy - gra zawiesza się na 2-3 sekundy aby potem ponownie wrócić do rozgrywki , dzieje się to 2,3 razy w ciągu 10 bitew. Czasami niestety wywala też w ogóle z gry na pulpit , w załączeniu Logi Aslains_WoT_Logs.zip 119.13 kB · 1 download Miałem to samo. Z racji że mam wiekowego kompa ( są ważniejsze rzeczy niz inny komp na razie) zacząłem szukać przyczyn u mnie. Mam win7 pro którego zrobiłem reinstal + wszystkie sterowniki jaie są potrzebne. Po uruchomieniu gry było wspaniale do pewnego momentu kiedy ponownie wystąpił ten problem. Zacząłem szukać czy coś nie blokuje lub przerywa sygnału pomiędzy routerem ( swiatłowód inea) a moim "kalkulatorem:" i co się okazało ? Kupa smiechu bo przyczyną okazał się uszkodzony kabel do internetu a konkretnie sama wtyczka ( nie wiem jakim cudem ale jeden z kabelków ze starości tzw"skruszał" i odpadł) po wymianie na nowy przewód problem ustąpił 1 Quote
Recommended Posts