Jump to content
Sign in to follow this  
Denebio

Mody nie wczytują się

Recommended Posts

Hej,

Mam problem z modami w bitwie, problem występował też z paczkami dla wersji 8.7.0

Problem następujący, w teorii zainstalowałem panele boczne hakabase, panel górny z paskami hp, światła kierunku poruszania(aslain), ślady smug(Butterkeks), licznik dymu, asystent regeneracji oraz modyfikacje głosów załogi.

Mody dotyczące modyfikacji portu działają, za to modyfikacje w bitwie nie są widoczne

 shot-19-09-04-19-56-33-0962.jpgshot-19-09-04-19-55-08-0226.jpg

 

Próbowałem też wygenerować logi ale archiver nie tworzy żadnych plików do folderu.

Proszę o pomoc :<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Screen z ustawieniami jest zbyt malej rozdzielczosci. Czy wlaczyles alternatywny interfejs i panele boczne w opcjach gry?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej,

Mam problem z modami w bitwie, problem występował też z paczkami dla wersji 8.7.0

Problem następujący, w teorii zainstalowałem panele boczne hakabase, panel górny z paskami hp, światła kierunku poruszania(aslain), ślady smug(Butterkeks), licznik dymu, asystent regeneracji oraz modyfikacje głosów załogi.

Mody dotyczące modyfikacji portu działają, za to modyfikacje w bitwie nie są widoczne

 shot-19-09-04-19-56-33-0962.jpgshot-19-09-04-19-55-08-0226.jpg

 

Próbowałem też wygenerować logi ale archiver nie tworzy żadnych plików do folderu.

Proszę o pomoc :<

Share this post


Link to post
Share on other sites

Panele boczne załączone, interfejs alternatywny na screenach wyłączony ale przy włączonym pełnym nie było zmian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Generalnie wszystko w paczce dobrze sie instaluje, jedyne wypadki kiedy tak nie jest sa takie ze cos na kompie usera blokuje instalacje, jest to najczesciej antywir lub brak uprawnien admina w czasie instalacji i odpalania gry. W niektorych przypadkach ludzie tez instaluja do zlego folderu, ale wtedy nic by nie dzialalo.

 

Alernatywny interfejs pelny ma byc zawsze wlaczony jesli sie uzywa mody.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zainstalowałem właśnie mody na drugiej instancji gry, wszystko z uprawnieniami administratora, problem dalej występuje.

Najdziwniejsze że nie miałem żadnych takich problemów przed wresją 8.7.0. :/

Alternatywny interfejs ustawiony na pełny

 

Drobna zmiana, uzyskałem tylko że oznaczenia detekcji okrętu oraz czat wogóle sięnie wczytują

Edited by Denebio

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.