Jump to content
DatBoyGuru

i'm getting a windowed and no setting bug

Recommended Posts

Posted (edited)

after installing i get windowed WoT, I go to settings and get a blank settings UI, from here game is frozen.

WorldOfTanks_PIpMCufp00.png

WorldOfTanks_YrKEvO79hE.png

python.log

Edited by DatBoyGuru
added another image

Share this post


Link to post
Share on other sites

unfortunately settings UI is still bugged, crew return mod isn't working. game freeze after going into settings. Game works in safe mode thoWorldOfTanks_PIpMCufp00.thumb.png.0a770689e4aad6a7ce96207695c07633.png 

python.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post all logs, not just python. Use logs archiver. In your python I see mods that aren't in the modpack btw, python log is in win32 nor win64 folder now, you posted old python from old location.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Currently crew return is available only from XVM, and you are not using it, the standalone version was in Auxilium, but this mod is currently removed. Thats why it appears to you as not working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

some other bugs i have noticed is -
1) when you click 'exterior' sometimes you go under the garage
2) cannot change some elements of custom style(emblems)

WorldOfTanks_t6cX7N5UL5.png

WorldOfTanks_K7yu7h9od1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try without this and let me know: Customization Manager (auto-camo) and then without Battle hits. Attach new logs if possible. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have installed #2 and the following issues persist -
1)settings UI blank(as before), this problem returned again after it looked fixed
2) when you click 'exterior' sometimes you go under the garage
3) cannot change some elements of custom style(emblems)

i have removed customization manager, seems to have fixed it. Battle hits doesn't seem to affect anything

Aslains_WoT_Logs.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dont have avatar input handler file in my modpack, are you installing 3rd party mods?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah it's a very old script in the gui file that has never given me any problems in all these years

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can use Free cam from PMOD section, or the one from Hangman

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.